Den nye hanløve i FCK hedder Dan

Flemming Østergaards position som FCK's talsmand i offentligheden er ovre. Dan Hammer er kastet frem i frontlinjen

Dan Hammer er Parken Sport & Entertainments nye ansigt udadtil - i stedet for Flemming Østergaard. (Foto: Benjamin Kürstein)
Dan Hammer er Parken Sport & Entertainments nye ansigt udadtil - i stedet for Flemming Østergaard. (Foto: Benjamin Kürstein)

Den seneste uge har danskere med interesse for fodbold lært et nyt ansigt at kende. Det tilhører FCK-direktør Dan Hammer, der i årevis har haft en høj position internt i Parken Sport & Entertainment.

Nu er han også kastet helt frem i frontlinjen i forhold til offentligheden. Den plads har tidligere været bestyrelsesformand Flemming Østergaards alene, men siden sidste uges katastroferegnskab har Dan Hammer ført en stor del af ordet.

- Nu er tidspunktet kommet, hvor vi har haft en ny direktion i et år. Dan har vist for mig, at han er den rette mand til at køre virksomheden videre, og så giver jeg stafetten videre, siger Flemming Østergaard til Berlingske Tidende.

- Der er sket den ændring, at jeg har besluttet, at jeg går tilbage og bliver en god gammeldags bestyrelsesformand. Så kan I lave alle mulige gisninger om, at der er nogen, der har tvunget mig til det qua resultaterne i firmaet. Nej, tværtimod, det er mig, der er kommet med forslaget, siger Østergaard og slår fast, at beslutningen skyldes et arbejdspres, der er blevet for stort.

Flemmings nye rolle
Han sekunderes i interviewet af netop Dan Hammer, der undervejs blandt andet må minde formanden om, at han ikke stod som kontaktperson, da man udsendte pressemeddelelsen om det dårlige regnskab.

- Men i pressemeddelelsen stod jeg som afsender, siger Østergaard således på et tidspunkt, men bliver afbrudt af Dan Hammer.

- Nej, du gjorde ikke, siger Hammer og forklarer, at det er en logisk ting, at det er sådan.

- I meddelelsen står en del om Flemmings nye rolle, hvor han vil koncentrere sig om sin bestyrelsesformandsrolle og ikke den daglige drift. Så ville det være ulogisk, hvis det er Flemming, der skulle svare på spørgsmål. Det var en beslutning, der blev taget på bestyrelsesmødet den 19. november.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere