FCK ser frem til finalekampe

FC København-spillerne ser frem til efterårets sidste tre kampe i Europa League og Superligaen. De tre kampe afgør, om sæsonen bliver en succes

William Kvist glæder sig til efterårets sidste kampe. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
William Kvist glæder sig til efterårets sidste kampe. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

Tre sejre i FC Københavns tre resterende kampe i efteråret vil gøre sæsonen til en succes.

Det mener FC København-spillerne William Kvist og Atiba Hutchinson, som har været to af de bærende stamspillere i et efterår, som har budt på op- og nedture.

FC Københavns målscorer til 1-0 i 2-0-sejren søndag hjemme over FC Midtjylland i Superligaen ser frem til opgaverne.

- Vi er ved at nå til efterårets afslutning, så det var meget vigtigt med tre point mere inden vinterpausen. Der er tre svære kampe tilbage, og det er vigtigt, at vi slutter godt af i begge turneringer. Vi må tage en kamp ad gangen, men vi skal vinde på torsdag mod Cluj, siger canadieren Atiba Hutchinson.

FC København missede i august kvalifikationen til Champions League med nederlaget til cypriotiske Apoel FC, men de forsvarende danske mestre kæmper i stedet med i Europa League, hvor FCK mangler at møde rumænske FC Cluj og tjekkiske Sparta Prag.

- Det afgør meget af vores efterår. Hvad bliver det sidste indtryk? Vinder vi over Cluj og Sparta Prag, har det, hvis man ser bort fra Champions League, været en succes. Og slår vi OB, holder vi trit med dem, og vi plejer at være gode i foråret. Så det hele ser fornuftigt ud, hvis de tre næste kampe går godt, siger William Kvist

FC København møder torsdag FC Cluj på hjemmebane, mens Superligaens førerhold OB venter i Odense i næste weekend.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere