FCK får besøg af 'kortspillende' FCM

Det er superligaens top- og bundhold, der mødes i Parken søndag. Altså hvis man tæller gule og røde kort. FCK er 'duksene', mens FCM er 'bisserne'

Her er det dommer Kenn Hansen, der stikker et gult kort til FCMs George Florescu. Det prøver midtjyderne så tit (Foto: Claus Bonnerup)
Her er det dommer Kenn Hansen, der stikker et gult kort til FCMs George Florescu. Det prøver midtjyderne så tit (Foto: Claus Bonnerup)

Hvis det med gule og røde kort er et bevis på, at der er tænding på og at man slås for sin chance, så står FC Midtjylland stærkt før søndagens opgør mod mestrene i Parken.

Til gengæld er FCK'erne ud fra den teori nogle uengagerede, høflige boldspillere, der sørger for at dommerne fryser fingrene, da de ikke får hånden i lommen.

Hvis man kigger på fordelingen af gule og røde kort blandt superligaens hold (siden juli 2007 og kun de hold som har været i ligaen uafbrudt):

Klub - kampe - gule - røde

FC København - 82 - 77 - 2
AaB - 82 - 104 - 7
Brøndby IF - 82 - 111 - 4
Esbjerg fB - 82 - 115 - 6
OB - 82 - 122 - 7
FC Nordsjælland - 82 - 124 - 4
Randers FC - 82 - 124 - 2
AGF - 82 - 139 - 5
FC Midtjylland - 82 - 153 - 5
(Kilde Inforstrada)

Ikke mindst FCMs Winston Reid skal passe på, han ryger i karantæne hvis han kommer til at stirre ind i et gult kort. Og han er faktisk den eneste hos midtjyderne, som har spillet alle minutter i sæsonens kampe.

Husk kampen kan følges live her på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere