Don Ø får skideballe af Fondsbørsen

Fondsbørsen løfter pegefingeren over for Parken, som ikke har tilstrækkelige regler for handel med egne aktier

Flemming Østergaard og Parken har fået en skideballe af Fondsbørsen. (Foto: Lars Poulsen)
Flemming Østergaard og Parken har fået en skideballe af Fondsbørsen. (Foto: Lars Poulsen)

Parken får nu en skideballe af Fondsbørsen for ikke at have interne regler på plads for handel med selskabets egne aktier.

Selskaber på Københavns Fondsbørs skal leve op til skrappe krav om rene linjer ved køb og salg af aktier og videregivelse af informationer til offentligheden. Disse krav lever Parken altså ikke op til, vurderer fondsbørsen.

Aktieeksperter har tidligere i Berlingske Business undret sig over salg af egne aktier i Parken. Bestyrelsesformand Flemming Østergaard og daværende bestyrelsesformand Hans Henrik Palm solgte i foråret 2008 for knap 100 millioner kroner aktier til Parken Sport & Entertainment. Aktierne er siden faldet i kurs.

Derfor bad Fondsbørsen Parken fortælle, hvordan handlerne stemte overens til Parkens egne regler. Men Parkens regler indeholdt ikke et ord om handel med egne aktier, og derfor har koncernen altså nu fået en påtale.

Parken har nu iværksat en undersøgelse af sine egne regler, skriver Børsen.dk

Parken Sport & Entertainment aflagde i sidste uge regnskab for årets tredje kvartal. Det omblæste selskab nedjusterer og forventer nu underskud i 2009 på mellem 245 millioner og 255 millioner kroner før skat.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere