Ailton gav svar på tiltale

FCK-angriberen var med to mål manden bag sejren over Randers, og brasilianeren håber nu, at han har lukket munden på kritikerne

Ailton Almeida i nærkamp med Randers-spillerne Robert Arzumanyan og Kenneth Møller Pedersen. (Foto: Thorkild Amdi)
Ailton Almeida i nærkamp med Randers-spillerne Robert Arzumanyan og Kenneth Møller Pedersen. (Foto: Thorkild Amdi)

Ailton Almeida håber, at han har givet svar på tiltale. FC Københavns brasilianske angriber har sammen med kollegerne Dame N'Doye og Cesar Santin været udskældt for manglende træfsikkerhed, men med begge mål i FCK's 2-0-sejr over Randers FC i Superligaen håber han, at han er i gang igen.

- Det er ikke så meget mig, der har snakket om det, men alle andre. Vi har alle tre haft gode chancer, men ikke lavet mål. Så det var dejligt at se dem gå ind, dejligt at vise, at jeg kan score.

- Jeg føler, at jeg havde en god timing i dag, fordi vi har arbejdet med afslutninger i landsholdspausen. Jeg ville selvfølgelig gerne have scoret hattrick, og det gik jeg også efter, siger Ailton Almeida.

Arbejdet konstruktivt
FC Københavns træner Ståle Solbakken er en af dem, som har kritiseret Ailtons manglende mål i denne sæson.

- Jeg har ikke været hård. Jeg har været rimelig. Jeg kan jo ikke stå og sige, at han har lavet alt rigtigt, når alle kan se, at det har han ikke. Men vi har også arbejdet konstruktivt med kritikken og arbejdet med at lave bedre løb og bedre afslutninger, siger Ståle Solbakken.

I foråret var Ailton en af klubbens profiler og viste sig for første gang for alvor de mange millioner værd, som klubben har betalt for ham. Og han satser på, at alt igen er ved det gamle.

- Selvfølgelig var det en god følelse at score, alle angribere elsker det. Jeg tror, at jeg er tilbage. Det håber jeg, siger han.

Ailton har nu scoret fire mål i denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere