Don Ø har tilbudt at gå af

Bestyrelsesformanden i Parken Sport & Entertainment har tilbudt at trække sig efter det gigantiske underskud på regnskaberne

Flemming Østergaard har for nylig meddelt, at han senest går af som bestyrelsesformand om fire år, men måske går der ikke så længe. (Foto: Jakob Jørgensen)
Flemming Østergaard har for nylig meddelt, at han senest går af som bestyrelsesformand om fire år, men måske går der ikke så længe. (Foto: Jakob Jørgensen)

Flemming Østergaard - også kendt som Don Ø - har tilbudt at trække sig som bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment i forbindelse med selskabets blodrøde regnskabstal, afslører han over for DR Nyheder:

- Jeg har sagt til aktionærerne: Hvis I ønsker, at jeg skal holde op nu, jamen så holder jeg da op. Det er der ingen problemer i, siger han til Danmarks Radio, der derefter spørger ham, om han har sat jobbet på spil.

- Jobbet på spil er jo altid noget, der kan blive udlagt af jer i medierne på den ene eller den anden måde. Vi har haft en professionel snak om det, og det har været vigtigt for mig i den her situation, at samtlige af de store aktionærer mener, at jeg er den rette til - sammen med den nye direktion - at føre virksomheden videre, siger Flemming Østergaard til DR Nyheder.

Skyder halv milliard ind
Parken Sport & Entertainment forventer et underskud på 250 mio. kr. i år og 100 mio. kr. næste år og har samtidig en gæld på to milliarder kroner.

Aktionærerne er klar til at skyde en halv milliard kroner ind i selskabet på betingelse af, at underskudsgivende aktiviteter bliver droppet. Men der er også blevet stillet krav til Flemming Østergaard personligt, fortæller Carsten Koch til DR Nyheder:

- Ledelsesforholdene skal normaliseres. Det vil sige, at Flemming Østergaard skal trækkes mere tilbage som en almindelig bestyrelsesformand, som vi ser i andre selskaber, og så skal der være mere plads til direktionen, siger Carsten Koch, direktør i Lønmodtagernes Dyrtidsfond, der ejer næsten en tredjedel af aktierne i Parken Sport & Entertainment.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere