Don Ø. tror på sit hjertebarn

Trods gigantunderskud i år og næste år har bestyrelsesformand Flemming Østergaard stadig stor tiltro til FC København og Parken Sport & Entertainment

Flemming Østergaard er seks gange blevet dansk mester med FC København. (Foto: Lars Poulsen)
Flemming Østergaard er seks gange blevet dansk mester med FC København. (Foto: Lars Poulsen)

FC København har været klubben i centrum i denne uge. Torsdag aften præsenterede Parken Sport & Entertainment således et forventet underskud på en kvart milliard kroner, og selv en sikker sejr på 2-0 søndag over Randers FC i SAS Ligaen kunne ikke få stemningen i Parken over frysepunktet.

- Det er ikke noget, vi rigtigt, har snakket om. Det må I hellere snakke med ledelsen om, var således eneste kommentar fra den dobbelte målscorer Ailton Almeida.

Klubbens bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, har været Danmarks mest udskældte mand de seneste dage. Don Ø, som han også kaldes, stillede velvilligt, velafbalanceret og imødekommende op til interview, mens han slog fast, at han stadig troede på det projekt, han har været med til at bygge op til en milliardforretning.

Får masser af opbakning
- Det er jo mit hjertebarn. Jeg har fået mange tilbud fra både ind- og udland, men det er det her, jeg har villet. Den base, vi har fået bygget op, føler jeg, er solid. Vi har et pænt overskud, men vi har for stor gæld. Og det er det, vi er ramt af og arbejder på at bringe ned, siger Flemming Østergaard.

Han er blevet dømt en færdig mand i pressen og har måttet sluge en lønnedgang og færre opgaver som chef. Men han tager kritikken med sindsro.

- Kritikken er fra mennesker, som ikke følger det til dagligt. Jeg får heldigvis masser af opbakning fra fans, medarbejdere og aktionærer, siger Flemming Østergaard.

Han har meldt ud, at han senest stopper, når han om fire år fylder 70.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere