Don Ø: Jeg tror på Parken

Et underskud på en kvart milliard får ikke Flemming Østergaard til at ryste på hånden. Parkens bestyrelsesformand tror fortsat på sit selskab

Trods et elendigt regnskab, så tror Don Ø på fremtiden (Foto: Lars Poulsen)
Trods et elendigt regnskab, så tror Don Ø på fremtiden (Foto: Lars Poulsen)

Et dundrende underskud på en kvart milliard kroner, massive nedskrivninger på et italiensk badeland, en fitnesskæde og et arenaeventyr samt et kurssmæk af de store får ikke Parken Sport & Entertainments bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, til at ryste på hånden. Med en garanteret aktieudvidelse i baghånden er han parat til at skabe overskud i selskabet om to år.

- I forbindelse med emissionen, har vi været helt nede i bunden og kigge på forretningen. Det positive er, at vores aktionærer - primært de tre store og bankerne - 100 procent støtter de planer, vi har fremadrettet. Der har ikke været nogen slinger i valsen, siger Flemming Østergaard til RB-Børsen.

De nye aktier skal give Parken en halv milliard kroner i bruttoprovenu. Storaktionærerne har givet tilsagn om at købe aktier - selskabets bankforbindelse garanterer for resten.

Det er blandt andet fitness.dk med en nedskrivning på 164 millioner, der er skyld i det dårlige regnskab. Parken købte fitness.dk tilbage i 2006 for cirka 260 millioner kroner.

- Man kan altid fortryde ting. Men hvis vi ser på den tid, hvor vi købte fitness.dk, så købte vi den i konkurrence med andre til en markedspris. Og det kan man jo altid diskutere om det var for dyrt eller for billigt, lyder det fra Parkens bestyrelsesformand.

Flemming Østergaard påpeger, at finanskrisens rasen er en af grundene til det dårlige regnskab. Men han påtager sig også sin del af skylden:

- Det er klart, at der er truffet nogle beslutninger, som måske ikke skulle være taget. Det tager jeg gerne ansvaret for som bestyrelsesformand, siger Flemming Østergaard.

Parkens formand stopper om fire år, når han fylder 70 år. At han ikke går før skyldes, at hovedaktionærerne har ønsket, at han skal fortsætte som bestyrelsesformand.

- Jeg er 66 - og når jeg er 70 år trækker jeg mig tilbage. Jeg vil fortsat være i Parken og gå til fodbold. Men nu har jeg fire år til at få selskabet tilbage on the track, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere