Ekspert: Don Ø reelt uden indflydelse

Parkens chok-underskud: - Flemming Østergaard har været stærkt useriøs i sin vurdering af finanskrisen og det må være slut med hans høje løn. Han har udspillet sin rolle, mener aktieanalytiker

Aktieanalytiker mener, at Flemming Østergaard - Don Ø - reelt er uden indflydelse i Parken Sport- og Entertaiment (Foto: Jens Dresling)
Aktieanalytiker mener, at Flemming Østergaard - Don Ø - reelt er uden indflydelse i Parken Sport- og Entertaiment (Foto: Jens Dresling)

- Nordea og hovedaktionærerne har simpelthen overtaget magten i selskabet.

Sådan vurderer aktieanalytiker og direktør Morten W. Langer fra AktieUgebrevet i Ekstra Bladet i dag efter moderselskabet bag FCK, Perken Sport og Entertaiment, i går fremlagde chok-underskud på en kvart milliard.

- Det er slut med Don Ø's høje løn. Det er slut med aktieoptioner. Og det er slut med hans rolle som arbejdende bestyrelsesformand, siger Morten W. Langer.

Han mener Flemming Østergaard har mistet sin rolle som ikon for dansk business og fodbold.

- Han har været stærkt useriøs i sin vurdering af finanskrisen og den økonomiske krises betydning for Parken. Nu har han udspillet sin rolle. Nordea og hovedaktionærerne har simpelt hen overtaget magten i selskabet. Af hensyn til de mange tusinde fans skal det se ud, som om han stadig spiller en rolle, men reelt er han færdig, siger Morten W. Langer.

Ekspertens vurderinger afvises i avisen af Parkens Koncernchef, Dan Hammer:

- Aktionærerne har hele tiden haft det sidste ord. Men Don Ø er stadig bestyrelsesformand, så at sige, at han er uden indflydelse, er useriøst, siger Dan Hammer, der ikke mener at bankgælden har betydning for Parkens daglige drift.

Læs mere i Ekstra Bladet i dag

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere