Grønkjær: Ikke klogt med begrænsninger

Jesper Grønkjær har endnu ikke lagt sig fast på, hvad der skal ske efter sommerferien, når fløjspillerens kontrakt med FC København udløber

Jesper Grønkjær ventes med fra start, når Danmark møder USA onsdag aften i Århus. (Foto: Lars Poulsen)
Jesper Grønkjær ventes med fra start, når Danmark møder USA onsdag aften i Århus. (Foto: Lars Poulsen)

Superligaens måske største profil Jesper Grønkjær har endnu ikke taget stilling til, hvad der skal ske efter sommerferien, når kontrakten med FC København udløber.

Men den hurtige fløjspiller vil på forhånd ikke udelukke noget, og dermed åbner han også op for et klubskifte.

- Jeg giver ikke mig selv nogen begrænsninger. Det synes jeg ikke, vil være klogt. Jeg har motivation, og jeg har lyst til at spille fodbold, men registrerer også mit skadesforløb og lytter derfor til, hvad min krop siger, fortæller Jesper Grønkjær, som i perioder har været på skånekost på både klub- og landshold på grund af et skrøbeligt knæ.

Sportsdirektør i FCK, Carsten V. Jensen, har til Politiken udtalt, at han heller ikke ved, om parterne forlænger samarbejdet.

- Jeg har været enormt glad for at være i FCK og er det stadigvæk, og de mennesker, der er omkring klubben, kender mig godt, og de er fuldstændig klar over, hvor jeg står henne, fastslår fløjspilleren.

Grønkjær, som har 75 A-landskampe på bagen, forventes at starte inde i onsdagens venskabskamp mellem Danmark og USA i Århus.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere