FCK klar til at droppe håndbolden

FCK Håndbold lukker, hvis ikke der er styr på økonomien inden 2011. Og at slække på ambitionerne er ikke en mulighed, fastslår koncernchef Dan Hammer

Mette Meldgaard og FCK Håndbold kan være på vej til at blive solgt fra Parken Sport & Entertainment A/S. (Foto: Jens Dige)
Mette Meldgaard og FCK Håndbold kan være på vej til at blive solgt fra Parken Sport & Entertainment A/S. (Foto: Jens Dige)

Alt underskudsgivende skal ryddes af vejen i Parken Sport & Entertainment, og det risikerer at gå ud over FCK Håndbold.

Torsdag kom selskabet ud med forventninger om et underskud i 2009 på cirka en kvart milliard kroner, og kravet er nu klart: Senest i sommeren 2011 skal der være en rimelig balance mellem omkostninger og indtægter i FCK Håndbold, uden at klubbens ledelse dog vil gå på kompromis med ambitionerne.

- Det står fast, at FCK-navnet ikke er foreneligt med beskedne sportslige ambitioner, så enten går vi efter at være med i toppen, eller også overlader vi banen til nogle andre, siger koncernchef Dan Hammer.

I den forbindelse bliver den ønskede hal ved Parken vigtig, for den kan være med til at trække flere tilskuere og flere indtægter. Men byggeriet koster mange penge, og først i foråret 2010 træffer man en endelig beslutning om byggeriet.

- Den udfordring ser vi nærmere på i ledelsen i øjeblikket, understreger Dan Hammer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere