FCK-fans: Behold Grønkjær

Hvis sportsdirektør Carsten V. Jensen ikke kan se, at Jesper Grønkjær skal blive - mindst - et år mere i FCK, så er det ham der skal fyres, lyder det på FCKs fansite

Grønkjær mangler ikke opbakning blandt FCKs fans (Foto: Lars Poulsen)
Grønkjær mangler ikke opbakning blandt FCKs fans (Foto: Lars Poulsen)

'Der er intet at diskutere her. Hvis CV (sportsdirektør Carsten V. Jensen, red) mener det her alvborligt, så skal han selv fyres på stedet. Vi har ligaens suverænt bedste spiller. Hvad helvede er det for noget pis at lukke ud. CV - forlæng og luk røven'.

Holdningen er klar på debatforummet for FCK fanklubs hjemmeside, Sidelinien , på spørgsmålet om, hvorvidt FC København skal forlænge med Jesper Grønkjær når hans kontrakt udløber til sommer.

Ikke mindst Grønkjærs mange skader og hans høje løn kan være grunden til, at klubben overvejer at stoppe samarbejdet. Men det møder ikke meget sympati på sitet.

'Det skulle være muligt at forhandle ham ned i løn, hans alder og fysiske situation taget i betragtning. Men CV skal nok lige lære, at lønforhandlinger er en del af sportschefens opgaver....', lyder det fra zan, som har startet debattråden.

LÆS OGSÅ - Grønkjær: Ikke klogt med begrænsninger

Flere foreslår, at man forlænger med Grønkjær for et enkelt år, 'gerne på en præstations-kontrakt'.

'Det ser man mange steder med folk, der har lidt af skader. Så ville han have kontraktudløb i sommeren 2011. Og det vil passe med at Ståle stopper', skriver 'Albinus1985'.

Læs også - Sår tvivl om Grønkjærs FCK-fremtid

Nogle - bl.a. 'Smølle' - taler dog mod at forlænge med Grønkjær:

'Ærlig talt, hvis der ikke havde været en VM-oplevelse i sigte, så ville jeg forvente at Grønkjær ville indstille karrieren til vinter. Hans forrygende fart er røget med skaderne, og han sætter stort set ikke spillere af - bestemt ikke af manglende vilje, men af manglende evne.'

Hans synspunkt deles med 'enig-knappen' af mange, men der er også rigtig mange, der bakker op om landsholdsspilleren:

'Han er stadig en habil superligaspiller, som godt kan udrette noget og som kan tilføje både rutine og ideer til holdet'.

'Ind imellem laver han uomtvisteligt fremragende ting'. og 'han er flere længder foran de fleste i suppen og f.eks. i PSV viste han, at han har niveauet til at bidrag til FCK-succes', lyder nogle af bemærkningerne.

'Jeg ser ham gerne i trøjen et år mere. 400k om måneden eller ej. Det betyder ikke så meget, når vores ledelse hælder milliarder ud af vinduet på kontortårne', skriver 'Tommo'.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere