Jim Solbakken i forlig med FCK

Et retsmøde om agents honorar i forbindelse med salg af Brede Hangeland aflyst, da parterne indgik forlig i morges

Jim Solbakken har tidligere været 'på besøg' i retten, men i dag undgik han det med et forlig (Foto: Bjørn S. Delebekk/VG)
Jim Solbakken har tidligere været 'på besøg' i retten, men i dag undgik han det med et forlig (Foto: Bjørn S. Delebekk/VG)

Birgitte Hersbøll, dommer i Københavns Byret, fik i dag bedre tid til at overveje, hvordan hun vil stemme til kommunevalget.

Et retsmøde i afdeling 9 blev nemlig aflyst ved et telefonopkald et minut før starten.

Her skulle fodboldagent Jim Solbakken, ved advokat Lars Halgreen, havde argumenteret for, hvorfor FCK - eller rettere Parken Sport- og Entertaiment - skulle til lommerne og betale ham 'en vis procentdel af fortjeneste ved salg af fodboldspiller'.

Det handler om Brede Hangeland, som blev solgt til Fulham. Prisen blev dengang i pressen sat til fire millioner pund.

- Da der er indgået forlig, så er det en del af aftalen, at vi ikke udtaler os om indholdet, siger FCKs sportschef, Carsten V. Jensen til ekstrabladet.dk.

- Hangeland skiftede agent. Har det været med til at komplicere sagen?

- Nej, det har ikke været en del af problemstillingen.

- Indgår I forlig for at undgå at detaljer om spillerkontrakter m.m. kommer frem i et offentligt retsmøde?

- Nej, heller ikke. Vi har intet at skjule, men som sagt er parterne enige om, at vi ikke kommenterer indholdet, siger Carsten V. Jensen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jim Solbakkens advokat, Lars Halgreen.

Brede Hangeland havde i fire et halvt år Jim Solbakken - og nej, han er ikke i nær familie med en vis FCK-træner - som agent, men skiftede for to år siden til Rune Hauge, kort før han forlod FCK.

Siden har han været et af de hotteste navne i Premier League og nordmanden nævnes ofte i forbindelse med endnu et klubskifte.

1 af 2 Forliget mellem Jim Solbakken og FCK handler om Brede Hangeland (Foto: AP)
2 af 2 Jim Solbakken har tidligere været 'på besøg' i retten, men i dag undgik han det med et forlig (Foto: Bjørn S. Delebekk/VG)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere