Ståle: Frygtelige afslutninger

'Har det ad H... til', sagde FC København-træner Ståle Solbakken efter nederlaget til AaB

Ståle Solbakken måtte frustreret se til, at spillerne ikke kunne passere Karim Zaza i AaB-målet søndag. (Foto: Mick Anderson)
Ståle Solbakken måtte frustreret se til, at spillerne ikke kunne passere Karim Zaza i AaB-målet søndag. (Foto: Mick Anderson)

- Nogle gange kan man være uheldig med stolpe ud, men i dag var vores afslutninger bare for frygtelige, siger Ståle Solbakken efter 0-1-nederlaget i Aalborg.

Den kommende norske landstræner måtte fra sidelinjen se sine spillere præstere den ene store afbrænder efter den anden.

- Min assistenttræner talte, at vi havde seks store chancer fra otte meter eller kortere afstand. Der var tale om fejlvurderinger og frygtelige afslutninger. Egentlig skaber vi jo chancerne til at vinde kampen, påpeger Solbakken.

Han kan konstatere, at ingen af hans angribere for tiden scorer særligt mange mål.

'Har det ad h til'
- Angriberne mangler en succesoplevelse. Den behøver ikke være stor. Den kan komme ud af det blå, men lige nu mangler selvtilliden, siger Ståle Solbakken, der har det skidt med nederlaget på sin tidligere hjemmebane.

- Jeg har det ad h til med dette nederlag. AaB spillede som forventet med højt pres. Vi vidste, at det ville blive svært, men jeg er skuffet over, at vi ikke kommer her fra med point, siger FCK-træneren.

Med nederlaget er FC København fire point efter OB på SAS Ligaens førsteplads.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere