Grønkjær: Jeg syndede

Ståle Solbakken raser over sine spilleres mangel på effektivitet. Jeg var en af synderne, lyder det fra Grønkjær

Jesper Grønkjær - en af FCK's syndere. (Foto: Mick Anderson)
Jesper Grønkjær - en af FCK's syndere. (Foto: Mick Anderson)

Jesper Grønkjær har haft sjovere aftener i Aalborg, både hos AaB i karrierens forår og siden med FCK, og skuffelsen var også til at få øje på efter nederlaget i Limfjordsbyen.

– Vi tabte, og det er også o.k., når man ikke kan score, men jeg synes, at vi skabte chancer nok til en sejr, og derfor er det bittert at stå her bagefter uden bare ét point, sagde Grønkjær.

Træner Ståle Solbakken kaldte FCK's mange kiksede afslutninger for 'frygtelige', og Jesper Grønkjær var klar til at tage sin del af skraldet.

– Jeg havde mindst et par chancer, som burde have givet mål, så jeg er ikke bange for at pege på mig selv som en af synderne, sagde landsholdsspilleren og tilføjede:

– Vel havde Karim Zaza nogle gode redninger, men alligevel burde vi have fået mere ud af de muligheder, som vi tilspillede os.

– Men desværre er det ikke den eneste kamp, hvor vi har manglet skarphed, for det har været tilfældet i mange kampe i efteråret, sagde Grønkjær, der slap fra kampen uden skavanker og er klar til de kommende testkampe med landsholdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere