Ståle får skældud af mor

- Hold din kæft, siger Mama Solbakken til FCK-træner og kommende norsk landstræner Ståle Solbakken

Ståle Solbakken har fået mundkurv på af mor. (Foto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken har fået mundkurv på af mor. (Foto: Lars Poulsen)

Det kan godt være, at Ståle Solbakken er træner for de danske mestre FC København og kommende norsk landstræner, men når mor beder ham klappe i, så hører han efter.

- Hun har bedt mig holde kæft i fremtiden, og det bliver jeg nok nødt til at respektere, siger Solbakken til hjemstavnens avis 'Glåmdalen'.

Årsagen til Mona Solbakkens udbrud er FCK-trænerens tilbagevendende drillerier overfor klubben Kongsvinger IL. Klubben er tæt på at rykke op i Tippeligaen - og da Solbakkens hjerteklub HamKam samtidig rykkede ned i den tredjebedste række - sagde FCK-træneren:

- Kongsvinger op og HamKam ned. Værre bliver det ikke, når man er fra Grue.

Der ligger altså lokal-patriotisme bag Solbakkens udbrud om Kongsvinger. Men som kommende landstræner skal Solbakken samle nationen, mener kritikere. Og mange Kongsvinger-fans er rasende. Det er det, Mama Solbakken sigter til, når hun beder ham klappe i.

Formanden for Kongsvinger IL, Henrik Mohn, er dog ikke bange for, at Ståle Solbakken vil se bort fra spillere fra klubben.

- Jeg tror egentlig, at Ståle har moret sig med at sige de ting til journalister for at holde gryden i kog. Men jeg ved med 100 procents sikkerhed, at Solbakkens Kongevinger-kritik er en gimmick, som han morer sig med.

- Han har integritet, og som landstræner er jeg sikker på, at han ikke vil favorisere sine favoritklubber HamKam og Lillestrøm, siger Mohn.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere