Annonce:
Annonce:

Ståle Solbakken forlader FCK

FCK-træner Ståle Solbakken stopper i klubben i sommeren 2011 og bliver norsk landstræner fra 1. januar 2012

Ståle Solbakken startede sin FCK-trænerkarriere i 2006. (Foto: Claus Bonnerup)
Ståle Solbakken startede sin FCK-trænerkarriere i 2006. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Ståle Solbakken bliver norsk landstræner fra 1. januar 2012 og forlader FC København i sommeren 2011, når hans nuværende kontrakt udløber.

- Ståles resultater i F.C. København taler for sig selv, og vi havde gerne set ham fortsætte i klubben efter kontraktens udløb i 2011. Omvendt er vi stolte over, at Ståle gennem sit glimrende arbejde i F.C. København har kvalificeret sig til landstrænerposten i sit hjemland, siger sportsdirektør i FC København, Carsten V. Jensen, og fortsætter:

- I FC København foretrækker vi at tænke og handle langsigtet, og derfor passer det os godt, at vi allerede 20 måneder før deadline kan sætte gang i processen med at finde Ståles afløser.

Annonce:

Tilbudt sit drømmejob
- Vi har naturligvis et klart billede af den profil, vi leder efter. Og profilen vil tage sit udgangspunkt i det kontinuerlige arbejde og den sportslige fremgang, der har kendetegnet FC København i de seneste ti år, hvor vi har etableret os i toppen af dansk fodbold og konstant forbedret vores internationale position, siger Carsten V. Jensen, mens Ståle Solbakken selv siger:

- Jeg har fået tilbudt mit drømmejob, og jeg ser naturligvis frem til at vende hjem til den spændende udfordring som norsk landstræner om et par år.

- Lige nu er jeg cheftræner i Nordens største klub, og der er mange sportslige mål, vi skal nå, inden jeg i sommeren 2011 vil jeg se tilbage på mine år i FC København med både stolthed over de opnåede resultater og glæde over at have arbejdet i et klubmiljø med meget kompetente og sympatiske mennesker, siger 41-årige Ståle Solbakken.

Tre mesterskaber
Ståle Solbakken tiltrådte i FCK som træner 1. januar 2006 og har ifølge klubben selv stået i spidsen for FCK i 204 kampe, hvoraf 122 er vundet.

Det er blevet til tre danske mesterskaber og en pokaltitel indtil nu, og Ståle Solbakken udnerstreger, at hans tanker kun vil være på FCK, så længe han har kontrakt med klubben.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: