Santin hørte aldrig fra Elche

Igen i januar blev Elche sat i forbindelse med FCKs Cesar Santin, som dog ikke selv har hørt noget til spaniernes interesse

Cesar Santin har ikke forholdt sig til interessen fra spanske Elche. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Cesar Santin har ikke forholdt sig til interessen fra spanske Elche. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

FCK's Cesar Santin er i flere omgange blevet rygtet til spansk fodbold. Elche har angiveligt set angriberen spille mange gange og forsøgt at hente ham før denne sæson, men også så sent som i januar måned skulle klubben have luret på at hente ham til Spanien.

De mange skriverier om Elches interesse er dog stadig ikke blevet omsat til et skifte, og ifølge Cesar Santin har det heller ikke været tæt på. Han har i hvert fald aldrig snakket med dem.

Læs også:

Se også: Santin: Tænker kun på FCK og guld

- Det er kun gennem aviserne, jeg har hørt om deres interesse. Ingen har fortalt mig om noget - hverken min agent eller FCK - så for mig har det ikke fyldt noget. Jeg kan først forholde mig til en klub, hvis det bliver konkret, og det har det ikke været, siger Santin til tipsbladet.dk.

Angriberen har dog ikke lagt skjul på, at han har ambitioner om at prøve sig af i en anden liga, og sådan har han det stadig. Derfor kan et sommerskifte i den grad komme i spil.

Læs også:

Se også: Santin på rekordjagt

- Hvis tilbuddet kommer, så er jeg klar til at prøve det af. Det vigtigste nu er at vinde ligaen med FCK, men når sæsonen er færdig, så kan vi se på, om jeg skal prøve at finde en anden klub.

- Det er selvfølgelig altid rart at få lidt anerkendelse, så det er fint, hvis de kigger på mig. Hvis de eller andre skulle være interesserede til sommer, så må jeg tage den med CV, siger han og hentyder til FCK's sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Cesar Santin vil nu sætte alt ind på at få endnu et mesterskab med FCK, mens han også har øje på titlen som alle tiders FCK-topscorer.

Læs flere fodboldhistorier på tipsbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere