FCK-kometen Cornelius: Jeg rider på en bølge

FC Københavns topscorer Andreas Cornelius lægger ikke skjul på, at tingene går hans vej i øjeblikket

Selvom han ærgrer sig her, så er det ikke meget, som ikke går unge Cornelius' vej for tiden (Foto: Lars Poulsen)
Selvom han ærgrer sig her, så er det ikke meget, som ikke går unge Cornelius' vej for tiden (Foto: Lars Poulsen)

Med en scoring og en målgivende aflevering var Andreas Cornelius stærkt medvirkende til, at FC København lørdag aften vendte et truende nederlag til sejr, da FC Nordsjælland blev slået 2-1 i Parken.

Efter sit syvende mål i ni kampe i et efterår, der også har budt på landsholdsdebut, erkender den 19-årige angriber da også, at tingene går hans vej.

- Jeg rider på en bølge i øjeblikket, hvor jeg er lidt ligeglad med, om jeg begår en fejl, for jeg ved, at jeg nok skal gøre det godt igen på et tidspunkt. Man skal vide, hvor god man er, og ikke gemme sig, siger Andreas Cornelius.

Se mere:

Se også: FCK-talent er blandt de største i Europa

Og hvor god er han så egentlig, ham Cornelius?

- Jeg er da god nok til at være med her, lyder det med et grin fra manden, der deler førstepladsen på Superligaens topscorerliste med AGF's Aron Johannsson.

Den fysisk stærke angriber forklarer, at han trives godt med, at kampene udvikler sig som i anden halvleg, med en masse nærkampe og bulder og brag.

Men først og fremmest er FCK'erne glade for, at de fik taget en slags revanche mod de danske mestre.

Se også:

Se også: FCK vandt guldduellen

- Det er vigtigt for vores selvforståelse, at vi vandt den kamp. Nu tog FCN mesterskabet og Champions League-deltagelsen fra os sidste år, så det er vigtigt, at vi viste vi var bedre i dag, siger Andreas Cornelius.

Hans træner Ariël Jacobs, der sædvanligvis ikke er meget for at fremhæve enkelte spillere, havde også ros til dagens mand i Parken.

- Han scorede og lagde op til et mål, okay, det er fint, men jeg forventer af angriberne, at de scorer mål. Ellers ryger de af holdet.

- Men Andreas tilbød sig hele tiden, brugte sin fysik og faldt godt ind i spillet. Og han gjorde det i halvanden time, konstaterer Jacobs.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen