Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

FCK-debutant kræver sejr over Sønderjyske

Nicolai Jørgensen kræver bedre spil af FC København, som skal have en sejr i næste kamp mod Sønderjyske.

Unge Nicolai Jørgensen kræver bedre spil af holdet, når FCK møder Sønderjyske. (Foto: Carsten Bundgaard.)
Unge Nicolai Jørgensen kræver bedre spil af holdet, når FCK møder Sønderjyske. (Foto: Carsten Bundgaard.)

Lejesvenden Nicolai Jørgensen havde afgørende indflydelse på FC Københavns vanvittige comeback-sejr på 4-2 over FC Midtjylland søndag aften.

Efter indskiftningen som FCK-debutant vendte københavnerklubben det truende nederlag til sejr, men spillet skal blive meget bedre på søndag, hvor Sønderjyske venter.

- Næste kamp er mod Sønderjyske på udebane, og det er en kamp, der skal vindes. Det siger sig selv. Det gælder alle kampe for FCK's vedkommende.

Læs også:

Se også: Fabelagtigt FCK-comeback i Parken

- Men det gælder for os om at finde bedre frem til vores spil i løbet af den kommende uge og næste weekend, mener Nicolai Jørgensen.

FCK har lejet Nicolai Jørgensen i et år hos bundesligaklubben Bayer Leverkusen, og måske er der en plads åben fra start i næste ligakamp, hvor Claudemir afsoner karantæne efter sit røde kort.

- Nu er Claudemir ude i næste kamp, så der skal en ny spiller ind og erstatte ham, og det er noget, vi skal ud på træningsbanen og arbejde med.

Læs også:

Se også: FCM-anfører i chok: Mit mest absurde nederlag

- Vi må erkende, at vi skal have bedre gang i spillet, for vi skal være Danmarks bedste hold - også spillemæssigt, fastslår kantspilleren.

Nicolai Jørgensen fik gåsehud, da han blev skiftet ind ved stillingen 0-2. Og han var med et flot oplæg til Andreas Cornelius' 2-2-scoring med til at skaffe sejren.

- Jeg kunne ikke have håbet på en bedre debut. Til sidst løb jeg meget og tog nogle sprinter for at få scoret et mål, men chancen kom ikke lige, og sådan er det. Det var en utrolig holdindsats, siger han.

Læs også:

Se også: FCK-angriber: Det var meget skidt

Det var Bryan Oviedo, som sørgede for det vigtige 3-2-mål inden Cesar Santin med sit andet mål i kampen cementerede sejren.

- Vi spillede faktisk decideret dårligt og slet ikke så godt, som vi kan. Men boldene gik ind for os, og det kunne ikke være bedre, end da Bryan hamrede bolden op i krogen, siger Nicolai Jørgensen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen