Annonce:
Annonce:

FCK-ejer: 'De skal ikke spille om mine penge'

En af de store aktionærer i FCK, Erik Skærbæk, kan ikke lide investeringen afhænger af sportslige resultater. - Han har intet til overs for fodbold, siger udstemt bestyrelsesmedlem

FCK-aktionær Erik Skjærbæk er ikke ret vild med, at resultatet af hans investering i Parken afhænger af FCKs resultater på fodboldbanen (Foto: Mik Eskestad)
FCK-aktionær Erik Skjærbæk er ikke ret vild med, at resultatet af hans investering i Parken afhænger af FCKs resultater på fodboldbanen (Foto: Mik Eskestad)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

'Jeg bryder mig ikke om, at der bliver spillet om mine penge hver søndag'.

Sådan siger en af storaktionærerne i Parken - og dermed i FCK - Erik Skjærbæk ifølge dagens udgave af Ekstra Bladet.

Skjærbæk har sagt sådan til en lukket kreds. Officielt er der ikke mange ord fra manden efter gårsdagens kup på generalforsamlingen, hvor LD - der ejer 30 procent - mistede sin repræsentant i bestyrelsen, den tidligere SAS- og ISS-direktør, Jørgen Lindegaard.

- Jeg lagde vægt på det sportslige, og det havde Erik Skjærbæk slet ingen forståelse for, siger Lindegaard til Jyllands-Posten i dag.

LÆS OGSÅ - Don Ø efter kup: De truer sig til magten

Der har været uenighed mellem Lindegaard og Skjærbæk i bestyrelsen, bl.a. efter sønnen til Chelsea-ejer Roman Abramovitj, Arkadij, var kommet med et købstilbud. Nye penge, der blev afvist af Skjærbæk og hans 'med-storaktionær' Karl Peter Korsgaard Sørensen.

- Min exit er et tydeligt signal om, at han ikke bryder sig om at blive sagt imod. Jeg har lagt vægt på det sportslige (Lindegaard var formand for bestyrelsens sportslige udvalg, red), og det havde Erik Skjærbæk overhovedet ingen forståelse for, siger den udstemte til avisen.

Skjærbæk og Korsgaard Sørensen har til sammen knap 40 procent af aktierne og der var kun omkring 70 procent af stemmerne repræsenteret på generalforsamlingen, så de kunne selv bestemme hvad der skulle ske.

- De vil køre forretningen på deres måde. Rent menneskeligt er vi meget forskellige, lad os bare sige det sådan, siger Jørgen Lindegaard til Jyllands-Posten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: