Han kan købe FCK

Hvem er den unge Abramovich, der kan blive ny ejer af Parken og FC København? Vi tegner et portræt af den unge rigmand her

Arkady Abramovich med sin - endnu - mere kendte far, Roman. (Foto: Bulls)
Arkady Abramovich med sin - endnu - mere kendte far, Roman. (Foto: Bulls)

Mere og mere peger på, at den unge Arkady Abramovich er tæt på at købe sig ind i Parken Sport & Entertainment og dermed fodboldklubben FC København med et kapitalindskud på 450 millioner.

Men hvem er denne unge gut med det verdensberømte efternavn?

Ekstra Bladet har talt med folk, der har et lidt mere indgående kendskab til den måske kommende FC København-ejer end de sparsomme oplysninger, man får ved simple søgninger på internettet.

Først og fremmest skal det fastslås, at knægten er 22 år. Toogtyve år. Meeen, som der bliver påpeget flere steder: - Han ligner én mand på 17 år, men han er altså lige så moden som én på 35! Modenheden stammer ikke mindst fra hans studietid.

Læs også:
Klar til Parken: Solgte sine Chelsea-aktier

Først på Eton College, som er et privat, hundedyrt sted i Windsor uden for London.

Siden fortsatte han på et af Englands mest velrenommerede universiteter, som det dog ikke er lykkedes Ekstra Bladet at lokalisere. Her har han taget en uddannelse inden for økonomi, men det er næppe herom, han rådgiver farmand Roman.

Forstår boldens verden
Det gør han til gengæld, når det handler om fodbolden.

Ifølge flere kilder er det mere reglen end undtagelsen, at Roman skal have sønnens besyv med i en vigtig fodboldrelateret beslutning.

Arkady Abramovich forstår sig på fodboldens verden, selv om han meget sjældent er blevet set på Chelseas træningsanlæg, hvor farmand ellers ofte viser sig.

- Roman prøver at holde sine børn væk fra mediernes rampelys, men det undgår han næppe, hvis missionen lykkes med FC Copenhagen, griner en kilde i Chelsea.

Inden længe kan sønnike ende med at stå på egne fodbold-ben. I den danske hovedstad. Vejen er i hvert fald ved at være banet. Fra lufthavnen i Kastrup til Parken på Øster Allé.