FCK: Pengene ligger i Europa

Udsigten til indtjening i de europæiske turneringer betyder, at Parken Sport & Entertainment fastholder sine ambitioner for FC København, fortæller koncernchef

Nej, Sionko har ikke smuglæst i regnskaberne, men derfor kan man jo godt være lidt trist (Foto: Lars Poulsen)
Nej, Sionko har ikke smuglæst i regnskaberne, men derfor kan man jo godt være lidt trist (Foto: Lars Poulsen)

De europæiske klubturneringer er en guldgrube. Derfor vil FC København ifølge koncernchef Dan Hammer ikke neddrosle klubbens europæiske ambitioner, efter at selskabet bag FCK torsdag meddelte, at man forventer et underskud på mellem 245 og 255 millioner kroner for 2009.

- Det ville være et historisk dårligt tidspunkt at svække fodboldholdet og sænke ambitionsniveauet i FC København, siger Dan Hammer til Ekstra Bladet.

- Fordi der ligger så mange penge og venter i de europæiske klubturneringer, skal vi fastholde ambitionen om deltagelse i et gruppespil, som kan udvikle os sportsligt og generere penge i kassen, forklarer koncernchefen.

Derfor vil det kæmpemæssige underskud, der især skyldes et underskud på fitness.dk og ejendomsmarkedet (PSE har nedskrevet goodwill med 164 millioner), ikke få indflydelse på det fremtidige budget, som gælder fodbolddelen.

- Dette regnskab, vi har sendt ud, har ikke givet anledning til ændrede direktiver til den sportslige ledelse. Jeg blander mig ikke i, om der bliver købt eller solgt spillere, men jeg kan love at vi fastholder vores ambitionsniveau, fortæller Dan Hammer.

Læs meget mere om FCKs regnskab i Ekstra Bladet i dag

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere