FCK og Brøndby slås om senegaleser

Norske Molde har allerede afvist tilbud på 10 millioner fra 'europæisk storklub' for Mame Biram Diouf. Tre danske klubber i slagsmål med mange andre. Se video med saksesparks-mål

Han er en eftertragtet herre, senegaleseren Mame Biram Diouf, som både FCK, Brøndby og AGF er på jagt efter (Foto: Bjørn S. Delebekk/VG)
Han er en eftertragtet herre, senegaleseren Mame Biram Diouf, som både FCK, Brøndby og AGF er på jagt efter (Foto: Bjørn S. Delebekk/VG)

Danske fodboldfans kan måske efter sommerferien råbe på Mame Biram Diouf.

Men det er uafklaret om det bliver i Parken', på Brøndby eller Århus Stadion. Eller et helt andet sted.

Den senegalesiske spiller er en eftertragtet herre. Norske Molde har allerede afvist en 'europæisk storklub'.

- Det stemmer, at vi fik en konkret henvendelse fra en god europæisk klub, men summen var ikke i det leje som vi mener Mame er værd. Derfor blev det ikke til egentlige forhandlinger, siger direktør i Molde Fotball, Tarje Nordstrand (!) Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Han vil ikke fortælle, hvilken klub der var tale om, men understreger, at mange klubber er interesserede.

- Vi er ikke i den økonomiske situation, at vi skal sælge Mame her til sommer, vi har en klar opfattelse af, hvad vi skal have for ham.

Heller ikke Mame Birams Dioufs agent, Jim Solbakken (!), vil fortælle hvilken klub der er tale om.

- Interessen var meget seriøs, så jeg udelukker ikke, at de kommer tilbage med et nyt tilbud, men andre klubber er også interesserede, siger han.

FC København, Brøndby og AGF var på Brann stadion i torsdag for at se den 21-årige senegalesiske angriber/allround-spiller. Men der var også Aston Villa, AZ Alkmaar fra Holland, franske Le Mans og Sochaux. De tyske klubber Borussia München-Gladbach, Schalke 04 og Hamburger SV har tidligere set den 185 cm høje spiller.

Hvorfor kan du se her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere