FCK-fans: Vi vil se guldet

Skal spillerne have medaljer med ryggen til deres fans, spørger FCK-fans. - Intet afgjort endnu, siger Flemming Østergaard

På søndag er der medaljer. Men bliver det med ryggen til fansene? Det er endnu ikke afgjort (Foto: Lars Poulsen)
På søndag er der medaljer. Men bliver det med ryggen til fansene? Det er endnu ikke afgjort (Foto: Lars Poulsen)

De fleste og mest trofaste FCK-fans ser kampene fra C- eller B-tribunen. De risikerer på søndag, at DBU kan smidt sølv eller bronze om halsen på deres helte, uden de opdager det.

For hvis spillerne - som det skete i 2007 - står foran VIP- og presse-folket på A-tribunen, så kan de ikke se en bjælde eller hvilket metal medaljerne er lavet af. Til gengæld står spillerne godt for kameraerne og seerne kan se fansene.

'Vi vil have overrækkelsen foran C-tribunen', skriver de på FCKFCs debatforum Sidelinien. Sådan var det også i 2006.

- Vi er i fuld gang med at tilrettelægge, hvordan tingene skal finde sted på søndag. Men intet er afgjort endnu. Vi vil gøre alt for for fansene, siger Flemming Østergaard til ekstrabladet.dk.

Spillere med koner og kærester kommer sammen med trænere og andet godtfolk fra klubben ud at spise efter kampen 'et eller andet sted i byen' efter festlighederne i Parken.

Tidligere er mesterskabet blevet fejret i Tivoli, hvor spillerne kom på scenen efter fansene havde betalt for at komme ind. Tivoli oplyser til ekstrabladet.dk at de ikke er blevet kontaktet af FCK om et lignende arrangement i år.

Blandt de mange indlæg på debatforaet er også forslaget om, at man bygger en scene foran den nyrenovedede D-tribune i Parken, hvor der vil være plads til både spillere, optrædende m.m.

- Jeg kan ikke sige noget om, hvordan vi gør det. Måske kan vi melde ud allerede i morgen, siger Don Ø

0 kommentarer
Vis kommentarer