N'Doye blot et lægetjek fra FCK

Kontrakt til 2012: Dame N’Doye starter formentlig træning med sine nye holdkammerater på onsdag

Alt er faldet på plads for FCK i bestræbelserne på at hente den senegalesiske angriber Dame N'Doye, der nærmest skal brække benet, hvis ikke skiftet skal blive til noget. (Foto: AP)
Alt er faldet på plads for FCK i bestræbelserne på at hente den senegalesiske angriber Dame N'Doye, der nærmest skal brække benet, hvis ikke skiftet skal blive til noget. (Foto: AP)
En mislykket tur gennem læge Morten Boesens vridemaskine. Eller et andet kontrakttilbud, som i 11. time vil feje benene væk under ham.

Det er de eneste forbehold, der adskiller FC København fra at kunne præsentere en ny angriber i folden.

For ifølge Ekstra Bladets kilder tæt på den græske klub OFI Kreta er de to parter - Dame N’Doye og FC København - allerede blevet enige om de kontraktmæssige forhold.

De forhold skulle efter sigende lyde på et sign on-fee i nærheden af tre millioner kroner og en årsløn på omkring 2,5 millioner kroner.

I København mandag
Lægetjekket hos doktor Boesen mangler dog, før den senegalesiske angriber kan sætte sin autograf på en kontrakt, som skulle løbe frem til sommeren 2012.

Dame N’Doye spiller i eftermiddag sin afskedskamp for OFI Kreta, når ferieøens helte tager imod Iraklis Saloniki.

Det forventes, at den bomstærke forward skifter de 15 grader på Kreta ud med det noget koldere København i løbet af mandagen, og skulle lægetjekket falde fornuftigt ud, kan han allerede nå at deltage i den traditionelle tur om Damhussøen, når FC København starter vintertræningen op på onsdag.

Fulgt gennem et år
FC København har ifølge Ekstra Bladets oplysninger fulgt den 23-årige angriber tæt, siden han scorede kampens enlige mål for sin daværende klub Panathinaikos, da de i UEFA Cup’en forrige efterår slog løverne i egen hule.

Siden sommer har han haft stor succes på bundholdet OFI Kreta, men en frikøbsklausul på 2 millioner euro - ca. 15 millioner kroner - fik Don Ø til at tage det første skridt mod en underskrift.

Siden er andet skridt taget med de kontraktmæssige forhold, og nu mangler kun skridtet fra lægebriksen til Flemming Østergaards hjørnekontor, hvor kontrakten ligger klar til underskrivelse.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen