Tilfreds Kvist på kanten

William Kvist er tilfreds med tilværelsen i FC København, selv om han ikke spiller på sin yndlingsposition og er røget ud af landsholdstruppen

Han spiller sjældent sin yndlingsplads på klubholdet, og han er røget ud af landsholdstruppen.

Men William Kvist er alligevel godt tilfreds med tilværelsen i FC København. Søndag i 2-1-sejren over AGF spillede han den første time som højre midtbane, mens Kvist i den sidste halve time blev rykket ind på sin favoritplads centralt på midtbanen.

- Jeg er virkelig glad for at spille på højrekanten i øjeblikket, og jeg føler, at jeg udvikler mig, siger William Kvist.

Den 23-årige FCK'er er på det seneste røget ud af landsholdstruppen, mens midtbanekollegerne i FCK, Thomas Kristensen og Hjalte Nørregaard, udgjorde den centrale midtbane fra start i landskampen i sidste uge mod Wales.

Men konkurrencen er blot med til at motivere William Kvist endnu mere.

- Thomas Kristensen og Hjalte Nørregaard gør det godt, og det var helt fortjent, at de startede inde mod Wales. Vi har også Rasmus Würtz tilbage, så konkurrencen er rigtig hård i FCK, og det er fint. Men jeg skal nok komme efter dem, siger William Kvist med både alvor i stemmen og et glimt i øjet.