Niclas overvejer karrierestop

Niclas Jensen er fortrængt til bænken i FC København og vil ikke afvise, at han så småt er ved at indstille fodboldkarrieren

En bænkeplads i FC København er ikke spændende for Niclas Jensen, der overvejer karrierestop. (Foto: Lars Poulsen)
En bænkeplads i FC København er ikke spændende for Niclas Jensen, der overvejer karrierestop. (Foto: Lars Poulsen)

Benene er efterhånden blevet 34 år og fodboldspilleren Niclas Jensen erkender, at det er begyndt at lakke mod enden af karrieren.

- Selvfølgelig overvejer jeg også muligheden at stoppe helt. Det skal være attraktivt nok et andet sted, for at jeg gider fortsætte. Hvis jeg ikke fortsætter herinde, bliver det nok svært at finde noget på tilsvarende niveau for en ældre herre som mig. Så det er da også en mulighed, at jeg stopper helt, siger Niclas Jensen til sporten.dk.

Denne sæson har Niclas Jensen måtte se svenske Oscar Wendt sætte sig tungt på venstre back. Den tidligere Manchester City, PSV Eindhoven, Lyngby, Dortmund- og Fulham-spiller vil dog helst fortsætte i FCK, selvom spilletiden er begrænset.

- Det er ikke tilfredsstillende ikke at spille særlig meget, sådan som det har været i efteråret for mig. Det vil selvfølgelig også spille ind i mine overvejelser, hvis det er noget, der ser ud til at fortsætte efter jul, siger han.