Parken udskyder arenabyggeri

De økonomiske konjunkturer betyder, at Parken Sport & Entertainment skubber byggeriet af sin nye multiarena i nogle måneder. Dermed spares millioner

FC Københavns bestyrelsesformand, Flemming Østergaard. (Foto: Jens Dresling)
FC Københavns bestyrelsesformand, Flemming Østergaard. (Foto: Jens Dresling)

Håndboldspillerne fra FCK kommer til at vente en smule længere på at betræde gulvet i den multiarena, der skal opføres ved siden af Parken, og som er beregnet til at rumme 4500 siddepladser.

Parken Sport & Entertainment har besluttet at udskyde byggeriet med op til et år, fordi man vurderer, at bygge- og materialepriserne falder den kommende tid på grund af den forventede afmatning i byggeriet.

Derfor regner bestyrelsesformand Flemming Østergaard med at kunne spare et tocifret millionbeløb på at skubbe byggestarten.

- Det er selvfølgelig irriterende, for vi har ventet på den hal i fem år. Men jeg kan ikke forsvare over for aktionærerne at gå i gang nu, når vi med det marked, der er nu, og med en forventet rentesænkning efter al sandsynlighed kan få det meget billigere ved at vente, siger Østergaard til Ritzau.

Udsættelsen får ikke betydning for forventningerne til indeværende år, idet arenaen alligevel først var budgetteret til at stå færdig i 2011.