FCK splittede SønderjyskE ad

FC København holdt legestue med SønderjyskE og gav stort set ikke en chance væk i sæsonens mest dominerende præstation

Hjalte Bo Nørregaard kurer 1-0 i mål. Så var den kamp mere eller mindre afgjort. (Foto: Lars Poulsen)
Hjalte Bo Nørregaard kurer 1-0 i mål. Så var den kamp mere eller mindre afgjort. (Foto: Lars Poulsen)

FC København har efter lærestregen i Parken mod St. Etienne og nogle halvbløde resultater i Superligaen fundet tilbage til den form, holdet viste tidligere på sæsonen.

Torsdag blev det 1-1 i Valencia, og søndag blev det så til en knusende sikker 4-0-sejr over SønderjyskE.

Til forskel fra sæsonens første kamp mellem de to hold, hvor SønderjyskE kom tilbage og fik uafgjort i en kamp, som de så ud til at skulle tabe klart, så fik sønderjyderne ingen chancer i Parken.

Som kampen formede sig var den reelt afgjort efter otte minutter, hvor Hjalpe Bo Nørregaard satte 1-0 ind, da han kurede en ripost i mål.

Inden pausen blev det 2-0 efter endnu en ripost fra SønderjyskE forsvaret. Denne gang var det tjekkiske Libor Sionko, som var først over bolden og dunkede den ind fra en position lige midt for mål, lige uden for feltet.

Københavnerne overanstrengte sig ikke efter pausen, og symptomatisk for den knapt så intense indsats skulle der et drop fra keeper Henrik Ipsen til, før det blev 3-0.

SønderjyskE-keeperen tabte et indlæg ned for fødderne af sig selv - og ned for fødderne af Morten Nordstrand. FCK'eren var hurtigst over bolden og scorede sit nemmeste mål i sæsonen.

Júnior gjorde det få sekunder før tid til 4-0, da han med hovedet dirigerede et indlæg fra højre videre over i det lange hjørne.