Sionko: Svært for dem

Libor Sionko gjorde sig til kampens spiller i 4-0-sejren mod SønderjyskE og var tilfreds med den lette kamp

Libor Sionko havde en nem dag på kontoret. (Foto: Benjamin Kürstein)
Libor Sionko havde en nem dag på kontoret. (Foto: Benjamin Kürstein)

Det var et ønske-scenario af en kamp for de FCK-spillere, der så flot havde spillet og fightet sig til point i Valencia torsdag aften og først landede morgenen efter i København.

En hurtig scoring, fuld kontrol og ingen overanstrengelse af de trætte ben.

- Så let var det nu heller ikke, smilede tjekken, der selv lukkede kampen for alvor, da han kort før pausen kanonerede en ripost i kassen til 2-0

Men den bemærkning var nu mest til diplomatiet. For det VAR nemt for hjemmeholdet at spadsere sig forbi de mere og mere modløse sønderjyder.

- Det var vigtigt med en god start, og det første mål bragte ro på spillet. Så skulle de prøve at komme lidt frem, men det var svært for dem. De kom aldrig til at skabe noget. Vi havde kontrol, mente Libor Sionko.

Ståle Solbakken havde blandet kortene og gav blandt andet genvalg til Michael Antonsson i det centrale forsvar.

- Han har jo spillet meget lidt i år og har derfor et stort overskud. Det har nu heller aldrig været meningen, at en 18-årig skulle spille så mange kampe, forklarede han med adresse til Mathias Zanka Jørgensen.

- Du er altid lidt bange op til sådan en kamp: Vil der komme en reaktion efter Valencia? Men vi scorer fire mål og har så meget fokus, at vi holder dem helt fra chancer. Det kan jeg kun være meget tilfreds med, smilede nordmanden.