Hamrén: En syg kamp

Vi styrede kampen den første time, havde chance efter chance og tabte så 3-0. Rosenborg forstår slet ikke, hvad der skete mod St.-Etienne

Indtil der manglede en halv time, havde norske Rosenborg godt styr på de livlige franskmænd fra Sankt Etienne. Alligevel vandt hjemmeholdet med hele 3-0 (Foto: AP)
Indtil der manglede en halv time, havde norske Rosenborg godt styr på de livlige franskmænd fra Sankt Etienne. Alligevel vandt hjemmeholdet med hele 3-0 (Foto: AP)

- Det var en syg kamp. Det føles uretfærdigt, det er lige før jeg mister troen på Ham der oppe, siger Rosenborgs træner, Erik Hamrén.

Med 'ham der oppe' mener træneren med en fortid i dansk fodbold ikke en eller anden fjeld-trold fra Trondheim, men noget endnu større.

Nordmændene har haft den ringeste afslutning af tippeligaen i 27 år. I europæiske kampe har de på fransk jord en målscore på 3-14, så der var ikke grund til den helt store optimisme før opgøret i aftes mod St.-Etienne, men det så rigtig godt ud den første time. Men så slog franskmændene til med et kontra-løb i det 59. minut og pludselig førte hjemmeholdet 1-0.

Kun tre minutter senere kunne de 24.000 tilskuere juble igen og et kvarter før tid blev det 3-0.

- Vi viste den kvalitet, vi har savnet hele sæsonen. Men vi er ikke gode nok i den sidste tredjedel, hverken defensivt eller offentlivt, siger Erik Hamrén til adressa.no.

Rosenborg har - som FCK - et enkelt point efter to kampe. Nordmændene spillede uafgjort hjemme mod Brügge. I næste runde, hvor danskerne er oversiddere, tager de mod Valencia, før de kommer på besøg i Parken.

St.-Etienne møder næste kamp Brügge.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.