Annonce:
Annonce:

David var klar til doping

'Jeg ville have dopet mig uden at blinke med øjnene', skriver kontroversielle David Nielsen i sin nye bog 'Sorte Svin', der udkommer i dag

David Nielsen var en del af et FCK-tæskehold, der ville smøre journalist Morten Ankerdal et par over ansigtet. (Foto: Erik Kragh)
David Nielsen var en del af et FCK-tæskehold, der ville smøre journalist Morten Ankerdal et par over ansigtet. (Foto: Erik Kragh)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København
Efter eget udsagn har David Nielsen aldrig dopet sig.

’Men hvis jeg havde fået det tilbudt på den rigtige måde, så havde jeg helt sikkert taget det’, skriver han i sin ny bog ’Sorte Svin’, som rammer gaden i dag.

’Hvis en træner eller nogle ældre spillere var kommet med det. Eller hvis en læge havde forsikret mig om, at det ikke ville få konsekvenser for mit liv efterfølgende, og hvis han samtidig havde været troværdig, så havde jeg dopet mig uden at blinke med øjnene’.

’Det er nok de færreste spillere, der vil erkende det, men hvis man er helt ærlig og tænker sig ind den ’rigtige’ situation, så må man bare indrømme de forbudte tanker’.

En i røven og en i pikken
’Hvis jeg som 19-årig var kommet til Tyskland og havde fundet ud af, at alle de andre løb hurtigere og skød hårdere end mig, fordi de sprøjtede noget klar væske ind i røven til dessert. Så kan du satme tro, jeg havde fundet ud af, hvor de fik det. Og så havde jeg hoppet rundt i min lille etværelses i Düsseldorf med en kanyle i røven og en i pikken bare lige for at være sikker på, at jeg fik nok’.

’Eller hvis klubben havde bedt mig tage doping, så havde jeg da gjort det. Hvis de havde sagt, at den her pille eller sprøjte er du altså nødt til at tage, David. Så havde jeg stukket sprøjten i røven, uanset hvor lang den havde været’, lyder det i den bramfri tone, der hele vejen kendetegner bogen.

Journalist for skud
Den rammer også TV2-journalisten Morten Ankerdal, som i maj 2000 ville interviewe David Nielsen og andre FCK-spillere om doping til et program med titlen ’Det Magiske Vand’. I programmet fortalte en anonym pusher om leverancer til klubber, der dog i den endelige version blev anonymiseret.

David Nielsen fortæller, at han var en del af et tæskehold, som i øvrigt bestod af Thomas Rytter, Diego Tur og Carsten Hemmingsen, der lagde seriøse planer om at gennembanke Ankerdal og knuse hans næse ’som kammerjunker over koldskålen’.

Det blev ikke til noget, men forfatteren vil ikke afvise, at han stadig kan få den lyst, hvis han i dag skulle møde journalisten ’en mørk aften’.

En anden mørk aften tog David Nielsen dog et præstationsfremmende præparat, Viagra. Den virkede, fortæller han. I en grad, så ’Kongens jern’ var glødende i fulde fem timer.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

LIGE NU
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: