FCK-fans i internt slagsmål

Formanden for landets største fanklub trækker sig efter opgør om det omstridte FCK away-kort. Flertal i bestyrelsen siger: 'Tak for indsatsen. Vi fortsætter'

FCKs omstridte Away-kort, som betyder registrering af fans, der vil købe billet til klubbens afsnit på udebane, har nu ikke alene skabt uoverensstemmelse mellem klub og fans, men også internt i fanklubbens ledelse.

Formanden trækker sig, efter et flertal i bestyrelsen har sagt, at de ikke bakker op om klubbens initiativ. Den udmelding kom i slutningen af august, mod formand Christian Hartvig indstilling. Han vælger derfor nu at trække sig. Et flertal på tre i den fem mand store bestyrelse for FCKFC, der har godt 15.000 medlemmer, tager beslutningen til efterretning.

Hermed har kortet - der er rettet mod klubbens uofficielle fans - skabt uro også blandt de mere officielle og uniformerede.

Away-kortet blev indført af FCK efter uro til en række udekampe, bl.a. mod Lyngby og Brøndby. Helt ulogisk i forhold til navnet gælder det også en bestemt tribune i Parken, som siden sommerpausen derfor stort set har stået tom.

Det har været en mere end beskeden opbakning til 'Byens Hold' til årets foreløbige tre udekampe mod Randers, Sønderjyske og Brøndby.

0 kommentarer
Vis kommentarer