FCK-fans i internt slagsmål

Formanden for landets største fanklub trækker sig efter opgør om det omstridte FCK away-kort. Flertal i bestyrelsen siger: 'Tak for indsatsen. Vi fortsætter'

FCKs omstridte Away-kort, som betyder registrering af fans, der vil købe billet til klubbens afsnit på udebane, har nu ikke alene skabt uoverensstemmelse mellem klub og fans, men også internt i fanklubbens ledelse.

Formanden trækker sig, efter et flertal i bestyrelsen har sagt, at de ikke bakker op om klubbens initiativ. Den udmelding kom i slutningen af august, mod formand Christian Hartvig indstilling. Han vælger derfor nu at trække sig. Et flertal på tre i den fem mand store bestyrelse for FCKFC, der har godt 15.000 medlemmer, tager beslutningen til efterretning.

Hermed har kortet - der er rettet mod klubbens uofficielle fans - skabt uro også blandt de mere officielle og uniformerede.

Away-kortet blev indført af FCK efter uro til en række udekampe, bl.a. mod Lyngby og Brøndby. Helt ulogisk i forhold til navnet gælder det også en bestemt tribune i Parken, som siden sommerpausen derfor stort set har stået tom.

Det har været en mere end beskeden opbakning til 'Byens Hold' til årets foreløbige tre udekampe mod Randers, Sønderjyske og Brøndby.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen