Liverpool lurer på FCK's Zanka

Liverpool FC har indstillet sigtet på FC Københavns 18-årige forsvarer Mathias Zanka Jørgensen, som kan blive makker med Daniel Agger i storklubbens centerforsvar

Mathias Zanka Jørgensen debuterede i sidste sæson i Superligaen. Og scorede sit første mål sammesteds, her mod Lyngby. (Foto: Lars Poulsen)
Mathias Zanka Jørgensen debuterede i sidste sæson i Superligaen. Og scorede sit første mål sammesteds, her mod Lyngby. (Foto: Lars Poulsen)

Mathias Zanka Jørgensen var kun 17 år, da han fik debut på FCK's førstehold, og det fik han med en sådan succes, at han nu som 18-årige er meget tæt på en fast plads i løvernes forsvar.

Det har Liverpool fået øje på, oplyser Jacob Friis Hansen, der forventer snart at blive ansat som skandinavisk scout for den engelske storklub.

- Jeg har tidligere tippet Liverpool om to danskere, nemlig Daniel Agger og Nicola Saric, som de begge har købt og er helt vildt tilfredse med. Jeg har for lang tid siden også givet dem Mathias Jørgensens navn, og Liverpool er vilde med ham, siger Friis Hansen til Sporten.dk.

- De holder vældigt godt øje med ham. Liverpool såvel som jeg ser Zanka som et endog meget stort forsvarstalent, og han ligner klart én, der vil spille på det danske landshold i mange år fremover.

- Lige nu må han gerne fortsætte sin udvikling i FCK og måske få fem kilo muskler mere på overkroppen, inden han er parat til Liverpools førstehold. Men det kunne være spændende med Agger og Zanka som makkerpar - både i Liverpool og på landsholdet, siger Jakob Friis-Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere