Ståle har overraskelser i ærmet

FC København-træner Ståle Solbakken kan igen råde over Michael Gravgaard og Rasmus Würtz til kampen mod Atlético Madrid i morgen

Ståle Solbakken påstår, at startopstillingen til morgendagens vigtige kamp ikke er givet på forhånd. (Foto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken påstår, at startopstillingen til morgendagens vigtige kamp ikke er givet på forhånd. (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Dagen før UEFA Cup-braget mod Atlético Madrid i Parken, løfter FCK-træner Ståle Solbakken sløret for, at der er overraskelser på vej i de danske mestres opstilling.

- Jeg vil ikke udelukke, at der er et par overraskelser i morgen aften. Jeg tror, Michael Gravgaard bliver klar, mens Jesper Grønkjær definitivt er ude, sagde den norske træner tirsdag til ekstrabladet.dk.

Omvendt er Rasmus Würtz tilbage i startopstillingen efter den brutale nedslagtning i Moskva torsdag aften. Han sad over mod Brøndby i weekenden, men føler sig nu så klar, at han kan være med fra start.

- Det er gået meget fremad de sidste par dage, og ved træningen i går kunne jeg være med, så det ser godt ud, sagde midtbaneprofilen inden den lette træning under Parkens tag i København.

Ét af de bedste hold
- Der har ikke været nogen reaktion, så jeg føler mig helt klar, sagde Würtz, der ventes at starte på den centrale midtbane. Og han får rigeligt at se til mod Atléticos stjerner.

- Ja, de har altså nogle stærke profiler. Det er et af de bedste hold i turneringen, og vi skal virkelig ramme dagen, hvis vi skal vinde, sagde han.

Taktikken kommer til at minde om oplægget til kampen mod Lokomotiv i sidste uge. At stå kompakt, ødelægge modstanderens spil og slå til på de chancer, der opstår i løbet af de 90 minutter. Det medgiver Rasmus Würtz.

- Vi skal gøre områderne små for dem, stå kompakt og gå aggressivt til dem. Så tror jeg på, at vi kan få point mod dem, sagde han.

0 kommentarer
Vis kommentarer