FCK-træner afviser kritik

FC København sparede mange profiler i 0-1-nederlaget til Randers FC. Men Ariël Jacobs står ved sin beslutning

Ariël Jacobs ærgrer sig over nederlaget - men ikke over  sin startopstilling. (Foto: Lars Poulsen)
Ariël Jacobs ærgrer sig over nederlaget - men ikke over sin startopstilling. (Foto: Lars Poulsen)

Jakob Busk, Danny Amankwaa og Mikkel Wohlgemuth.

De fleste skulle lige læse FC Københavns holdopstilling en ekstra gang, da de nykårede danske mestre torsdag aften mødte Randers FC på udebane.

FCK havde ubeskrevne navne som de ovenstående i startopstillingen sammen en række af de mere kendte reserver.

- Vi har mange skader og to spillere i karantæne. Jeg sagde for to uger siden, at de alle ville få chancen for at vise sig frem i de sidste tre kampe. Derudover vil nogle unge få spilletid, siger FCK-træner Ariël Jacobs.

Se også: Boya bankede bronzen til Randers

Han var uden profiler som Nicolai Jørgensen, Andreas Cornelius (der blev skiftet ind, red.), Johan Wiland, Thomas Kristensen og Kris Stadsgaard. Men trods nederlaget, fortryder han ikke sin beslutning om at stille alternativt op.

- Det var en skam, at de scorede i sidste minut. Men jeg synes, det var en succes med spilletid til de unge. Når de spiller for reserverne, er de ikke under det samme pres, som de er i en kamp som denne, siger Ariël Jacobs.

Se også: FCK giver Randers FC bronze-hjælp

Nederlaget til Randers betyder, at FC København faktisk er Superligaens tredjedårligste hold i de seneste ni kampe. Med kun én sejr, tre nederlag og fem uafgjorte kampe.

- Men vi beviste mod FC Nordsjælland, at vi var der, da det gjaldt. Nogle vil kalde det arrogant, men jeg synes kun, det er menneskeligt, at spillerne kobler en smule fra, når man er langt foran, siger Ariël Jacobs.

Trods formnedgangen kan han se sit hold have syv point ned til andenpladsen.

I kontrast til den dårlige stime vandt FC København de ni forgående superligakampe, før resultaterne begyndte at gå den forkerte vej.

0 kommentarer
Vis kommentarer