Toutouh: Jeg er klar til FCK

Toutouh vender efter et år i Esbjerg tilbage til FCK. Og den tidligere 20-årige offensiv-spiller er klar til at kæmpe sig ind på holdet

Youssef Toutouh erklærer sig klar til at kæmpe for en plads på FCK-holdet efter endt lejeophold i Esbjerg. (Foto: Gregers Tycho)
Youssef Toutouh erklærer sig klar til at kæmpe for en plads på FCK-holdet efter endt lejeophold i Esbjerg. (Foto: Gregers Tycho)

Youssef Toutouh vender tilbage til FC København efter et succesfuldt lejeophold hos Esbjerg, der blandt andet bød på masser af spilletid, mål, en flot fjerdeplads i Superligaen samt en pokaltitel.

Derfor har der været stillet spørgsmålstegn ved, hvad der skulle ske med den 20-årige offensiv-spiller efter sæsonen. Men det løfter Toutouh nu selv lidt af sløret for.

- Jeg har snakket lidt med FC København, og jeg skal i hvert fald starte op hos. Men der er ikke nogen helt klar afgørelse endnu, siger Youssef Toutouh til tipsbladet.dk.

- Jeg tager det, som det kommer, men nu er jeg tilbage i København, og så må vi jo tage den derfra.

Se også: Esbjergs matchvinder holder FCK-døren åben

Toutouh har aldrig lagt skjul på, at han har nydt sin sæson i Esbjerg, hvor det blev til 23 kampe i Superligaen. Derfor vil han ikke udelukke et gensyn, men han håber mest, han får mulighed for at blive i FC København og få spilletid for de danske mestre.

- Esbjerg har betydet rigtig meget for mig. Jeg vil ikke udelukke noget, men nu skal jeg starte op med FC København, og det glæder jeg mig rigtig meget til.

- Jeg er ikke nervøs for, det går ud over spilletiden, at jeg nu er i FC København. Jeg har meget selvtillid, og hvis jeg kan komme tilbage til klubben, skal jeg nok også vise, at jeg er klar. Men jeg håber selvfølgelig, jeg kommer tilbage til FCK og får lidt spilletid, siger Toutouh til tipsbladet.dk.

Se også: Esbjerg-helten scorede for myrdet ven Esbjerg-helten scorede for myrdet ven

Og lykkes det for den unge Toutouh at komme ind omkring FCK-holdet, kan han se frem til Champions League-kampene, som FC København har kvalificeret sig til, men det er ikke noget, han tænker over endnu.

- Selvfølgelig betyder det noget, at man kan komme til at spille Champions League. Det er enhver drengs drøm, men det er ikke noget, der fylder oppe i mit hoved lige nu. Jeg fokuserer på, jeg skal starte op og vise, at det er min tid nu.

0 kommentarer
Vis kommentarer