Ståle: FCK er et bundhold

- Vi spiller med for lidt risiko, lyder analysen fra Ståle Solbakken efter 3-2-nederlaget i Brøndby

Ståle Solbakken (Foto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY STADION (Ekstra Bladet): Der er ikke så meget at græde over i FCK-lejren. Man må bare indstille sig på, at det nu handler om at komme væk fra nedrykningsstregen, understreger FCK-træneren.

- Vi er historisk set et tophold, men nu er vi bundhold, konstaterede Solbakken efter 3-2-nederlaget.

Se også: Delaney: Brøndby er ikke et godt hold

- Vi spiller med for lidt risiko i 1. halvleg. Det er som om, vi bare løber og venter på, at kampen sætter sig, og vi kan begynde at spille. Og så scorer de på to fejl af os.

- Først får de et straffespark, og så står vi med ryggen til på et hjørnespark, sagde Solbakken, der havde en anelse svært ved at forstå, hvorfor Pierre Bengtsson skulle vises ud.

Se også: FCK’er kastede op i omklædningrummet

- Det betyder selvfølgelig noget. På det tidspunkt er der lang tid igen, og vi har fået reduceret til 3-2. Der er gode muligheder for at lægge pres på Brøndby mod slutningen. Så får vi det røde kort.

- Der er ikke rødt kort. Kenneth (Zohore) er godt nok hurtig. Hvis han giver rødt for selve tacklingen, så kan det måske diskuteres.

Se også: TV: Glipper FCK's comeback mod Brøndby her?

- Men hvis han siger, at det er fordi, Bengtsson er sidste mand, så forstår jeg det ikke, for der løber to mand lige ved siden af ham, sagde Solbakken efter det første nederlag siden ’hjemkomsten’ til FC København.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere