Tidligere FCK’er: Uacceptabelt nederlag

Den tidligere FCK’er og nuværende Nordsjælland-spiller Martin Vingaard var alt andet end tilfreds med sit holds store nederlag

PARKEN (Ekstra Bladet): Han har tidligere jublet løs i løveshorts under Ståle Solbakken i FCK. Men lørdag eftermiddag i Parken var det Martin Vingaards tur til at være tam, da han sammen med Nordsjælland fik læsterlige klø på 4-0.

Og Vingaard var ikke tilfreds med det store nederlag til sine gamle holdkammerater.

- Vi skal ikke tabe 4-0, og det er ikke godt nok. Vi giver alt for mange nemme mål væk. Det er uacceptabelt, sagde Martin Vingaard efter kampen.

Selvom Vingaard havde sat håret op i en fin, lille knold, var han mand nok til at erkende, at styrkeforskellen på de to hold var for stor.

- De sidder fuldstændig på os fysisk, så vi får slet ikke gang i vores positionsspil. I dag fik vi at se, hvor langt vi er fra de bedste i Superligaen, siger Vingaard.

Vingaard mener, at han holdkammerater har noget at arbejde med for at komme på FCK’s niveau. Også selvom oktober måned har kastet to Nordsjælland-sejre over AGF og Midtjylland af sig.

- Det bliver en lang og sej kamp for at spille holdet sammen. Vores bundniveau er for lavt, og det skal vi have rettet op på hurtigst muligt, siger Vingaard.

Martin Vingaard spillede i FCK fra 2009 til 2013, inden han skiftede til Nordsjælland.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere