Rundens Hold: Landsholdsspillere dominerer

To mål, landholdsudtagelse og en Champions League kamp i et fyldt Parken. Det er fedt at hedde Jørgensen i øjeblikket, og FCK-spilleren kan nu også glæde sig over en tur på Ekstra Bladets "Rundens Hold"

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Nicolai Jørgensen er Superligaens varmeste spiller. Den kreative bombe har bidraget med assist eller mål til FCK's seneste ti scoringer i Superligaen, og når han eksploderer, så kan ikke ret mange følge med i Danmark. I aften venter Galatasaray, så Landsholds-Jørgensen har ikke tid til at læne sig tilbage og nyde succesen.

FC København fik den bedst mulige optakt, inden de skal undgå en kold tyrker mod Galatasaray i aften. Nordsjælland blev sendt hjem til kunstgræsset med et 4-0 nederlag, og det sender også Claudemir og tomålsskytten Igor Vetokele blandt rundens 11 bedste.

Den belgiske angriber var ikke ene om at sende to mål i nettet. Morten Duncan Rasmussen sparkede FCM tilbage på sejrskurs og kan fejre sine to mål med, at Morten Olsen endnu en gang har fundet angriberens telefonnummer frem.

Duncan er kendt for mange mål - det er Mads Fenger ikke. Randers-spilleren skulle bruge 90 forsøg for at få hul på målbylden, men det lykkes mod bundproppen fra Sønderjyske.

I Nordjylland har tre AaB-spillere fundet vej til holdet. Kasper Risgård styrer nordjydernes midtbane, Nicolai Larsen lukker af i målet og Lasse Nielsen ligner en mand, der er klar til udlandet. Økonomien sejler i Aalborg, men på banen er de en farlig outsider til guldet.

Husk, at du kan læse om alle spillerne og selv give dem karakterer i toppen af grafikken.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere