Her vædder Ståle med Ekstra Bladet-journalist

Der er mere end point på spil for Ståle Solbakken, når nordmanden skal forsøge at lede FCK til sejr mod Galatasaray

Ståle Solbakken indgår væddemål med Ekstra Bladets Peter Sloth på tirsdagens pressemøde forud for kampen mellem FC København og Galatasaray. (Foto: Jostein Magnussen)
Ståle Solbakken indgår væddemål med Ekstra Bladets Peter Sloth på tirsdagens pressemøde forud for kampen mellem FC København og Galatasaray. (Foto: Jostein Magnussen)

Ståle Solbakken var i sit muntre hjørne, da FCK-træneren på gårsdagens pressemøde stod til rådighed for en mindre garde af journalister forud for Champions League-kampen mod Galatasaray.

Men det var først, da nordmanden skulle afslutte seancen og forlade mikrofonerne, at charmeoffensiven for alvor eskalerede.

Her rettede den populære FCK-boss henvendelse til Ekstra Bladets udsendte journalist, Peter Sloth, og slog væk fra de formelle engelske gloser, der måtte give plads for det skandinaviske vokabular.

Se også: Ståle Solbakken: Galatasaray kan også uden Sneijder

- Du har været så negativ på det sidste. Jeg vædder en god rødvin på, at vi tager et eller tre point i morgen (i dag, red.). Tør du vædde?

Peter Sloth var ikke sen til at tage imod udfordringen og svarede nordmanden prompte.

- Jeg tror, det bliver uafgjort. Men vinen må købes i Danmark, for jeg kender godt til vinpriserne i Norge.

Og så blev der ellers givet hånd de to imellem, og dermed var væddemålet en realitet.

Se også: Tyrkisk journalist: De forventer sikker sejr

- Der var ingen grund til at tippe på hverken FC København eller Galatasaray, når jeg er sikker på, at det bliver uafgjort, sagde Sloth.

Hvem af de to, der får ret, bliver afgjort i aften klokken 20:45, når kampen mellem de to mandskaber fløjtes i gang i Parken.

Opgøret kan ses på TV 3+ og følges i tekst LIVE her på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere