FCK-keeper tager målmandstest roligt

FCK tester i øjeblikket en ny målmand, men tredjevalget Kim Christensen lader sig ikke slå ud af det.

(Foto: Anders Brohus)
(Foto: Anders Brohus)

F.C. København har i disse dage det amerikanske målmandstalent David Bingham til prøvetræning, og dermed tyder det på, at klubben er begyndt at sondere målmandsmarkedet med henblik på fremtiden.

Det kan være skidt nyt for tredjemålmand Kim Christensen, der har kontraktudløb 31. december og lige nu er langt fra en plads på førsteholdet, hvor han aktuelt står bag Johan Wiland og Jakob Busk.

Kim Christensen tager dog ikke ankomsten af David Bingham så tungt.

- Det er sådan, det er. Sådan er gamet. FCK kigger nok også på deres muligheder, og sådan er det. De overvejer nok fremtiden efter vinter eller længere frem, men jeg lægger ikke noget i det. Jeg synes, det er spændende, og jeg glæder mig til at se, hvad han dur til, siger Kim Christensen til tipsbladet.dk.

Han har endnu ikke en afklaring om sin egen fremtid.

- Der er ikke noget nyt endnu, men det er klart, at jeg stadig overvejer de muligheder, jeg har. Der er dog ikke noget konkret endnu, siger Kim Christensen, der ikke ønsker at kommentere, om han er i dialog med andre klubber eller hvad hans muligheder består i.

Målmanden afviser dog, at ankomsten af David Bingham hænger sammen med, at Kim Christensen har meddelt FCK, at Christensen ikke fortsætter i klubben.

- Overhovedet ikke. Sådan skal det ikke tolkes. Som jeg har sagt, overvejer jeg min fremtid, for den er ikke på plads endnu, men jeg tror og håber, at der ikke går så lang tid, siger han.

Kim Christensen kom til F.C. København i sommeren 2010, hvor han lige siden har været reserve for Johan Wiland. Sæsonen 2012/13 var den, hvor Christensen har fået mest spilletid, idet det blev til 12 kampe i mesterskabssæsonen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere