Internationale medier målløse over FCK

FC Københavns imponerende sejr over Galatasaray giver genlyd i Europa, hvor Parken efterhånden er en af de mest frygtede hjemmebaner

FC København var på forhånd meldt ude af kampen om videre avancement i holdets Champions League-pulje, da det blev kendt, at modstanderne var Real Madrid, Juventus og Galatasaray.

Men fire runder inde i turneringen trækker københavnerne fortsat vejret i Gruppe B. Og der er på ingen måde tale om kunstigt åndedræt.

Med fire point er mandskabet fra den danske hovedstad aktuelt placeret på tredjepladsen foran Juventus og á point med Galatasaray.

Se også: Se karaktererne: FCK viste international format

I går blev tyrkerne sat til vægs i Parken efter en imponerende opvisning af FCK, der viste international format og formåede at fortsætte den flotte pointhøst, holdet har for vane at gennemføre på hjemmebane i europæisk regi.

På Parkens græstæppe har det danske mesterhold aldrig tabt en gruppekamp i Champions League, og de gæstende tyrkere var således advaret, inden tirsdagens kamp.

Se også: FCK-målmand tror på point mod Juventus

Ikke desto mindre måtte Roberto Mancinis mandskab rejse hjem med et nederlag i bagagen, og det har givet genlyd i Europa.

I Istanbul kunne den italienske manager onsdag vågne op til hård kritik fra den store tyrkiske sportsavis, Fanatik.

- FC København var i begyndelsen gode i omstillingsfasen, hvor de leverede hurtige kamikaze-angreb. Hjemmeholdets kanter var veloplagte, og Galatasarays forsvar etablerede sig aldrig. Det tog for lang tid at komme sig over chokket fra det hurtige mål. Det var ellers ventet, at kampen i København ville blive vundet let, lyder ordene.

Også i Spanien bed man mærke i det overraskende resultat, og her bringer pressen en lille advarsel til Real Madrid, før holdet lægger turen forbi København i gruppens sidste kamp.

Se også: Drogba: FCK spillede godt

- FC København vandt over et ringe Galatasaray-hold med mindst mulige margin. Med sejren holder FCK ikke kun fast i deres talisman i Parken, hvor holdet aldrig nogensinde har tabt en Champions League-gruppekamp. Mandskabet er nu også i live i forhold til at gå videre i turneringen, skriver Marca.

I Italien var der glæde over resultatet, da danskernes succes kommer på bekostning af Galatasaray, som sportsavisen Gazzeta dello Sport fortsat anser for at være Juventus’ største rival til andenpladsen, der vil give videre avancement.

- Daniel Braaten gav FC København en sejr på 1-0 og gjorde dermed Juventus en stor tjeneste. I stedet for at levere et cirkus-forsøg, afsluttede han på vidunderlig vis med hælen som en anden Crespo eller Battega. Scoringen gjorde alle målløse, skriver avisen.

Se den flotte scoring her

- Fra Danmark kommer her et bud på ugens udgave af 'Det vidste du ikke'. Det er værd at nævne, at FC København i løbet af sine tre Champions League-gruppespil aldrig har tabt en hjemmekamp, lyder det videre i Gazetta dello Sport.

- De har slået Manchester United, spillet uafgjort med Barcelona og selvfølgelig også med Juventus. Heldigvis for Juventus bliver den næste kamp mod danskerne spillet i Torino.

FCK-Galatasaray: 1-0 : Se alt fra kampen i ParkenSe alle højdepunkter fra sensationen i Parken her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere