Johansen-agent tvivler på FCK-skifte

FCK-emnet Stefan Johansen kommer næppe til Danmark, siger hans agent

Den norske midtbanespiller Stefan Johansen er i løbet af det seneste halve år blevet sat i forbindelse med et skifte til FC København. I første omgang blev han nævnt som FCK-emne, da Ståle Solbakken blev ansat som cheftræner i klubben, og på det seneste er linket mellem parterne atter dukket op, idet spillerens agent har luftet tanken om et klubskifte i det kommende transfervindue.

Stefan Johansen har været en stærk spiller for det norske mesterhold Strømsgodset i denne sæson, og derfor spekuleres der i et skifte til en større klub. Her kunne FC København være en mulighed, men agenten Tore Pedersen tvivler på et skifte til Danmark.

- Der er muligheder for et klubskifte, og man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig. Men jeg tror ikke, det kommer til at ske, siger Tore Pedersen til tipsbladet.dk.

Agenten ønsker ikke at kommentere situationen nærmere, men meget tyder på, at der vil være heftig aktivitet omkring Stefan Johansen i det kommende transfervindue.

Nordmanden har kontraktudløb i december 2014, og skal Strømsgodset have penge for spilleren, kræver det et snarligt salg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere