FCK vil wifi-dække hele Parken

FC København har planer om at sikre alle gæster i Parken gratis wifi efter blandt andet at have fået inspiration fra Estadio Santiago Bernabeu i Madrid.

Har du prøvet at stå i Parken og have lyst til lige at tjekke en stilling på livescore eller smide dine følgere det fedeste tweet? Formentlig. Men det er formentlig ikke lykkedes for dig. For ofte kan 3G-nettet ikke følge med, når flere tusinde fodboldtilskuere vil på nettet på samme sted på samme tid.

Det vil FC København nu rette op på. De vil wifi-dække hele Parken, så de kan tilbyde gratis internet til alle i forbindelse med Superliga-holdets fodboldkampe.

Se også: FCK-boss vil købe sig til mesterskab og CL

- Vi investerer hele tiden i vores stadion i forhold til at gøre forholdene bedre herinde, og der er mange projekter i gang. Blandt andet har vi talt om, at vi skal have wifi-dækket Parken, for det er vigtigt for os, at når vores fans kommer til kamp, så kan de tage det element, de har hjemme i sofaen, med ind i Parken. Og det er blandt andet det her med at være online, at være på de sociale medier, dele tingene med hinanden, se highlights fra andre kampe, online-betting. Alle de muligheder, som man via sin tablet eller via sin telefon har mulighed for at gøre via nettet. Det skal vi sikre, at du også kan herinde.

Se også: FCK sender målmand hjem og kigger videre

- I dag er der jo et kæmpe tryk på 3G, så det er svært at komme ud herfra, når der er så mange mennesker. I fremtiden vil vi gerne bringe dagligstuen ind i Parken, men det er jo et stort projekt. Vi var nede på Bernabeu og se deres system, der fungerede perfekt, men det har også taget dem flere år at få det op at stå, for det er et kæmpe projekt at wifi-dække så mange mennesker på en gang, siger administrerende direktør Anders Hørsholt til Tipsbladet.

Det er endnu usikkert, hvornår FC København kan præsentere den nye wifi-løsning for Parkens gæster.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere