FCK-boss vil købe sig til mesterskab og CL

FC København er klar til at investere i spillertruppen i januar, for målet er at vinde mesterskabet og være gode nok til at komme gennem Champions League-kvalifikationen i næste sæson

Anders Hørsholt er klar til at investere i forstærkninger til FCK-truppen. (Foto: Jesper Mortensen)
Anders Hørsholt er klar til at investere i forstærkninger til FCK-truppen. (Foto: Jesper Mortensen)

Det bliver et aktivt FC København, vi får at se i januars transfervindue. Klubbens nye/gamle træner Ståle Solbakken har nogle ting, han vil have ændret i truppen, og han og sportsdirektør Carsten V. Jensen kommer til at indgå i et tæt samarbejde derom. I klubbens ledelse er de også godt klar over, at der skal ske noget, hvis de skal erobre den førsteplads, FC Midtjylland ligger på, og vinde det mesterskab, som altid er målet i FC København.

Se også: FCK sender målmand hjem og kigger videre

Efter at have nedbragt klubbens gæld med 267 millioner kroner siden juni 2010 er der også rum i budgetterne til at investere mere i spillertruppen.

- Vi skal investere i at få det hold, der er i stand til at komme gennem kvalifikationen til Champions League. Det er det, der er vores overordnede målsætning efter indfrielsen af det delmål, der hedder et mesterskab. For selv om andre måske er favoritter til mesterskabet lige nu, så går vi efter det, og hvis nogen prøver at tage det fra os, så skal de få kamp til stregen, siger Parkens administrerede direktør Anders Hørsholt i et interview med Tipsbladet.

Se også: Ståle Solbakken køber luksuslejlighed i København

- Vores koncept er at investere i den kvalitet, vi tror er tilstrækkelig til at blive danske mestre og kvalificere os til Champions League, og det vil vi gøre hvert år. Så er der nogen perioder, hvor der er behov for større investeringer end i andre perioder, og senest har der været en lang periode i dansk fodbold med mindre budgetter hele vejen rundt. Når det så er sagt, så ved vi præcis, hvad vi gerne vil i januar. Det har Ståle og CV fuldstændig tjek på.

Se også: Alt udsolgt til FCK- Real Madrid

FC København er lige nu ni point efter FC Midtjylland i toppen af Superligaen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere