Lars Jacobsen satser på FCK-forlængelse

Lars Jacobsen har kontraktudløb i FC København om godt et halvt år, men den rutinerede højre back satser på en forlængelse med de danske mestre

Lars Jacobsen (Foto: Claus Bonnerup)
Lars Jacobsen (Foto: Claus Bonnerup)

Lars Jacobsen sidder solidt på højre backen hos de danske mestre fra FC København, hvor den tidligere Premier League-spiller i flere sæsoner har været et af de første navne på holdkortet. Spørgsmålet er, om det også forholder sig sådan i næste sæson. Unge Christoffer Remmer presser godt på, og i kraft af sine 34 år er Lars Jacobsen ikke længere helt ung.

Tilmed har den danske landsholdsspiller kontraktudløb i FC København til næste sommer, og dermed kan løverne elegant gennemføre generationsskiftet på højre back, såfremt klubben ikke ønsker at forlænge kontrakten med Lars Jacobsen. Det er der dog meget, der tyder på, at mestrene gerne vil. I sidste uge fastslog sportsdirektør Carsten V. Jensen, at de to parter har indledt en dialog om fremtiden.

Hovedpersonen selv regner også med, at han har en fremtid i FC København.

- Det er rigtigt, at jeg er i dialog med CV og Ståle Solbakken. Jeg er rigtig glad for at være her, og det har jeg altid været. Vi må se, hvad fremtiden bringer, men jeg vil sige det sådan, at det meget vel kunne blive her, at karrieren fortsætter, siger Lars Jacobsen til tipsbladet.dk.

Som situationen er lige nu, kan den tidligere OB-spiller frit forhandle med andre klubber fra årsskiftet, men det er ikke umiddelbart et tema for ham.

- Man skal aldrig sige aldrig i fodboldens verden, men som sagt så har jeg det godt her i FC København og vil gerne blive her. Jeg føler helt klart, at jeg har minimum en sæson i mig endnu - det er slet ikke et tema at stoppe. Hvad jeg taler med CV og Ståle om bliver inden døre, men jeg vil sige, at jeg er meget fortrøstningsfuld, lyder det fra den rutinerede højre back.

Lars Jacobsen fik i går fuld spilletid, da FC København besejrede Viborg med 4-1 i Parken.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere