FCK-chok: Mål-helt ude af Juve-brag

Daniel Braatens lyskenskade fra Esbjerg-kampen er så alvorlig, at nordmanden ikke når at blive klar til onsdagens CL-opgør mod Juventus

Daniel Braaten, der her scorer sit elegante mål mod Galatasaray, er skadet, og kommer derfor ikke med i FCK's kamp mod Juventus. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Braaten, der her scorer sit elegante mål mod Galatasaray, er skadet, og kommer derfor ikke med i FCK's kamp mod Juventus. (Foto: Lars Poulsen)

Han var med sin 'bag-om-eget-støtteben'-scoring mod Galatasaray manden, der sørgede for FC Københavns hidtil eneste sejr i årets Champions League-gruppespil, men efter mandagens træning ligger det fast, at de danske mestre under ingen omstændigheder kommer til at opleve en gentagelse, når de i overmorgen møder Juventus i Torino.

Daniel Braaten er nemlig ikke kommet sig over den lårskade, han pådrog sig i forrige weekends Superliga-opgør mod Esbjerg.

Se også: Toutouh: 120 pct. klar til Juventus

- Jeg har lige fået det at vide. Det er selvfølgelig ærgerligt for os og for Daniel, for han har leveret nogle virkelig gode præstationer i Champions League, siger Ståle Solbakken, der endnu ikke tidligt mandag eftermiddag havde besluttet sig for, hvordan han vil gribe tingene an rent offensivt i Braatens fravær.

Også tomålsskytten fra 4-1-sejren over Viborg, Igor Vetokele, er tvivlsom til kampen mod Juventus, og et større Ståle-puslespil skal dermed i gang, hvis heller ikke belgieren bliver klar.

Se Braatens konge-kasse, der sænkede Galatasaray

En mulighed kunne være at lade Nicolai Jørgensen spille helt fremme og så have formstærke Youssef Toutouh i den hængende rolle bag Jørgensen.

- Ja, det er en blandt flere muligheder, erkender Ståle Solbakken.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere