FCK'er: Vi er et lille hold for dem

Olof Mellberg forudser en travl aften i Torino, hvor Tevez, Pogba og de øvrige Junventus-stjerner venter på FCK

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Hvis man for nogle måneder siden skulle forudsige stillingen i CL-gruppe B, så var der næppe mange, der havde gættet, at FCK ville være foran Juventus.

Ikke desto mindre er det virkeligheden inden onsdagen opgør i Torino, hvor FCK'erne med det rette resultat kan holde liv i den europæiske sæson - og gøre livet enddog meget surt for Antonio Contes tropper.

Men selv om det lykkedes Ståle Solbakkens tropper at få 1-1 i København, så kræver det en ekstraordinær indsats, hvis det også skal blive til point på Juventus Stadion. Det understreger FCK's svenske forsvarskrumtap Olof Mellberg, der selv har en fortid i den zebrastribede trøje.

Se også: Buffon: Vi har desperat brug for sejren

- Det bliver barskt for os, det er helt sikkert. De er i god form, selvom man ikke kan se det i CL-tabellen. Det er et formstærk mandskab, som er stærke på hjemmebane, siger svenskeren, der advarer mod, at sidstepladsen i CL-tabellen vil gøre Juventus endnu farligere.

- Helt sikkert. De kommer helt sikket offensivt ud fra start. Der var nok ikke nogen, som havde ventet, at de ville ligge, hvor de gør pointmæssigt. De skal have tre point, så der venter os en svær opgave. Men vi vil gøre vores bedste, så må vi se, om det er nok til at få noget med derfra, siger han og fortsætter:

- Normalt så er den slags klubber og deres spillere vant til presset, så det er ikke nogen fordel, at de er under pres. Vi skal have en solid slagplan og forberede os så godt, vi kan, for de vil komme i 90 minutter. Vi skal tage ved lære af den første kamp, for på trods af resultatet skabte de mange chancer. Vi må ikke give dem så mange chancer igen, hvis vi skal have et godt resultat dernede, understreger Mellberg.

Se også: Ståle efter 4-1-sejr: Vi var gode i otte minutter

Ståle Solbakken og nordmandens stab har dog forberedelserne på plads, så det er tvivlsomt om Conte kan overraske sin FCK-kollega taktisk.

- Vi ser konkret på nogle taktiske ting: Hvordan vi kan kontrollere dem og ikke giver dem for meget plads på de forkerte steder på banen, hvor vi ikke ønsker, at de får plads. Jeg ved også, at Ståle har set temmelig mange af deres ligakampe, så vi har nok en god fornemmelse af, hvordan de vil gribe kampen an, fortæller midterforsvareren, der ikke er i tvivl om, hvordan italienerne ser på den danske modstander.

- Jeg har ikke fulgt så meget med i, hvad de siger dernede. Men der er ingen tvivl om, at de ser os som et lille hold, hvor de bare skal have tre point. Omvendt kan de nok godt huske, hvordan det gik her, så de vil tage kampen alvorligt, advarer han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere